Make Up Store'i 5. sünnipäeva südamlik õhtusöök

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Make Up Store`i 5-juubeliüritus
Make Up Store`i 5-juubeliüritus Foto: Make Up Store
21. jaanuaril kell 20.00 kutsub Make Up Store kõiki restoran Monacosse tähistama oma 5. sünnipäeva heategevusliku õhtusöögiga, mille tulu läheb ühe inimese näoarmide plastilise operatsiooni toetuseks.

«Make Up Store on Eestis veetnud viis õnnelikku ja edukat aastat ning soovib seda tähistada nüüd koos oma heade klientide, koostööpartnerite, kolleegide ja sõpradega.

Make Up Store on nende aastate jooksul kaunimaks muutnud tuhandeid kenasid inimesi, aga on kohanud ka nägusid, millele on õnnetused koletuid arme jätnud.

Et mõnigi neist kannatanutest saaks endale lubada plastilise näooperatsiooni ja tunda end kaunima ja õnnelikumana – siis on seekordne sünnipäevapidu korraldatud just selleks.

Veedetakse koos mõnus õhtu, läbi meigimenüü vaadatakse tagasi toredatele aastatele ja heidetakse lootusrikas pilk tulevikku ning kutsutakse üles kõiki inimesi head tegema – muutma koos inimesi kaunimaks.

«Osa õhtusöögi maksumusest annetame ühe inimese näoarmide plastilise operatsiooni toetuseks,» lubab Make Up Store'i Eesti juht Kaja Sirel.

Hubase meeleolu loovad õhtujuht Kaire Vilgats ning vokaalesineja koos saatebändiga.

Meigimenüüs pakutakse Make Up Store`i värvikamaid ja säravaimaid look’e läbi aastate.

Samuti osalevad kõik külalised loosimises, mille auhinnad on välja pannud Make Up Store, Altia ning Nordic Hotel Forum.

Broneeri endale ja oma kaaslas(t)ele lauakoht. Broneeringu hind 1 inimesele 400, 500 või 600 rooni (sõltuvalt laua asukohast ning sisaldades kolmekäigulist õhtusööki).

BRONEERING:

info@restaurantmonaco.ee või telefonil +372 50 88 525

Restoran Monaco (Nordic Hotel Forum, Viru Väljak 3)

MENÜÜ:

*Eelroag-maitsevõiga grillitud jõekarbid omas kojas serveerituna sooja kitsejuustusaiakesega või ahjuküpse tomati salat pehme mozzarella ja Crudo Serrano singiga

*Pearoog - valges veinis hautatud tallekaelafilee fetakastmega, spinati-riisikook ja soe seeneraguusalat, küpsetatud tomat ning aedherne-basiilikukreem või grillitud atlandi tursk hollandaise'i kastmega, tomati-concassé ja aedherne-basiilikukreem, soe fenkoli-safranisalat

*Dessert - Make Up Store'i special

*Joogikaart - tervitusjook vahuvein Fresita ning veinid Altialt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles