KUMMALINE Playboy kaanestaar soovib, et paavst Francis õnnistaks ta fotod

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Lunna LeBlanc.
Kuvatõmmis videost. Lunna LeBlanc. Foto: Youtube/ Lunna LeBlanc

Brasiilia päritolu OnlyFansi modell Lunna LeBlanc palus paavst Francisel õnnistada tema paljastavad fotod. Naine loodab, et õnnistus tooks ta Taani PlayBoy kaanefotole edu. 

Lunna LeBlanc sõnul hoiab ta mehe tegemistel silma peal Twitteri kaudu ja on tihti tema positustest väga inspireeritud, selgub DailyStari intervjuust. 

Modelli sõnul samastab ta end tihti religioosse paavst Francise fraasidega ja toob välja ühe, mis talle eriti südamelähedaseks on saanud. «Isa ütleb meile kõigile, nagu Jeesusele, et sa oled mu armas poeg.»

Inimestele aga naise vastuoluline soov meelejärgi ei olnud ja naine sai seepärast palju kriitikat. «See, et ma olen modell, ei tähenda, et mul poleks usku,» õigustab end kaanestaar, öeldes, et mehe sõnumid toovad talle rahu. 

Naisele heideti ette, et ta on liiga sensuaalne, et jälgida Twitteris paavst Francist. Naine aga ei lase end inimeste kommentaaridest heidutada. «Vaid jumal saab mind hinnata,» ütleb Lunna.

Paavst Francis on meelelahutusemeedias olnud teemaks ka varem, kui mees laikis Instagramis Natalia Garibotto nimelise kaunitari fotot. Loe täpsemalt SIIT.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles