LOOTUSTANDEV ⟩ «Sõprade» staar avalikustas, kas ja millal sari naaseb

Elu24
Copy
«Sõbrad» aastal 2002.
«Sõbrad» aastal 2002. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Rob Lowe jutusaates andis Lisa Kudrow (57) pisut vihjeid, kas kauaoodatud sarja saab õige pea uuesti telerite ees nautida. Sarja taastulek lükkus edasi COVID-19 pandeemia tõttu.

Eelmise aasta veebruaris, peale pikalt levinud jutte, avalikustas HBO, et armastatud tegelaste taaskohtumine pole enam mägede-taga. Nimelt nõustusid «Sõbrad» näitlejad Jennifer Aniston, Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Berry ja Lisa Kudrow tuua televaatajateni sarja skripteerimata kujul. 

2020. märtsis aga anti teada, et võtted lükkuvad edasi ning novembris vihjas HBO Max uuele väljalaske kuupäevale 2021 märtsis, selgub E!Online´ist

«Me alustame võtetega kevadel, varakevadel,» rääkis Lisa Kudrow põnevusega. Naine lisab, et üht-teist on juba sarja tarvis filmitud, kinnitades, et sari kindlasti tulemata ei jää.

Kudrow sõnul ei jõua aga sari televaatajateni päris endisel kujul, põhjendades, et nad ei kehasta enam oma tegelaskujusid, vaid naasevad oma päris minadena. Naise meenutuste kohaselt polegi nad kõik üheskoos peale võtteid nõnda kohtunud, vähemalt mitte avalikkuse ees. 

«Sõbrad,» naerutas televatajaid aastail 1994-2004. Peale kümmet aastat otsutati aga sarjaga otsad kokku tõmmata. Fännide soovil tuleb aga humoorikas situatsioonikomöödia taas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles