Enesekindel Soome instastaar pani kriitikud topless pildiga paika

Elu24
Copy

Soome instastaaril Laine Bruce'il sai kõrini kriitikutest, kes tema kallal norivad. Naine pani kõik paika pilkupüüdva topless pildiga, millele lisas Laine tähtsa sõnum.

30-aastane Laine Bruce on Ukraina ja Läti juurtega sotsiaalmeediastaar, kellel on Instagramis üle 18 000 fänni. Lisaks Instagramile on Soomes elaval Lainel Twitch konto, kus tal on ligi 14 000 fänni. Twitch netikeskkonnas videomänge mängiva Laine sisu on mõeldud täiskasvanutele ja muidugi on noorel naisel ka OnlyFansi konto.

Noor naine tegeleb ka modellitööga, näitlemisega ja on osalenud Soome tõsielusaates. 

Hiljuti pidas aga naine vajalikuks oma kriitikud Instagramis paika panna. Topless pildi postitanud Laine lisas postitusele olulise sõnumi: «Olen uhke oma rindade, tätoveeringute, nina, iseloomu, keha jne suhtes, seega palun lõpetage hukka mõistmine, sest mina seda teile ei tee.»

Naise fännid jätsid postituse alla kiitvaid kommentaare, kuid tundub, et tagasiside Laine piltide all ei ole alati nii positiivne. Enesekindel naine ei häbene enda keha Instagramis näidata ja küllap suhtuvad mõned sellesse halvustavalt. Loodetavasi pani aga Laine paljud kriitikud tähtsa sõnumiga nüüd lõpuks paika.

Topless pilt pole küll esimene Laine Instagramis, kuid see on siiski eriline. Viimasel ajal on naine jaganud pigem pesupilte ja viimati heitis Laine instapildi jaoks kõik riided seljast 2020. aasta veebruaris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles