Telesarja «Päästja koolikell» staar sai karmi vähidiagnoosi

Elu24
Copy
«Päästja koolikella»staarid (vasakult paremale) Tiffani Amber Thiessen, Mark Paul Gosselaar, Dustin Diamond ja Mario Lopez 1996. aastal. Nüüdseks 44-aastane Diamond sai jaanuaris vähidiagnoosi.
«Päästja koolikella»staarid (vasakult paremale) Tiffani Amber Thiessen, Mark Paul Gosselaar, Dustin Diamond ja Mario Lopez 1996. aastal. Nüüdseks 44-aastane Diamond sai jaanuaris vähidiagnoosi. Foto: GP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

90ndate noortesarjast «Päästja koolikell» tuntud näitleja Dustin Diamond viidi 8. jaanuaril haiglasse. Näitleja hirm oli, et tal on vähk ja peaaegu nädal aega hiljem sai tema hirm kinnitust: Diamond sai arstidelt viimase staadiumi vähidiagnoosi.

TMZ vahendas 12. jaanuaril, et «Päästja koolikella» sarjast tuntud 44-aastane Dustin Diamond viidi möödunud reedel haiglasse ja vähidiagnoosi peeti juba toona väga võimalikuks. Näitleja esindajad kirjeldasid, et Diamond tundis enne haiglasse sattumist valu üle kere ja oli rahutu. 

Kuna Diamondi perekonnas on vähki esinenud, tema ema suri rinnavähki, kartis näitleja, et võib saada sarnase diagnoosi. Nüüd kinnitati Diamondi Facebooki lehel, et tal on neljanda staadiumi vähk.

Diamondil on vähk kogu kehas ja praegu saab ta oma esimest keemiaravi. TMZ vahendab, et näitleja avastas kaelalt massi, mis viis lõpuks diagnoosini. Tema lähedase sõbra sõnul leidis näitleja massi juba ammu, kuid venitas COVID-19 hirmus haiglasse minekuga. 

«Talle tehakse teste. Ta pole ennast hästi tundnud. Ta on ühes Florida haiglas. Loodame, et ta paraneb kiirelt,» avaldas Diamondi esindaja. Väidetavalt on näitleja valudes ka vöötohatise tõttu, vahendab Daily Mail.

Diamond kehastas 1989. aastal esilinastunud «Päästja koolikellas» ja sellega seotud sarjades tegelaskuju Screech kuni 2000. aastani. Möödunud aastal jäi Diamond «Päästja koolikella» uutest osadest kõrvale ning põhjuseks võivad olla skandaalid, mis näitlejat viimaste aastakümnete jooksul on saatnud.

2006. aastal avaldas ta näiteks Screechi seksivideo, kus ta oli režissööri rollis. Tema rolli mängis väidetavalt pornonäitleja, kellele ta enda näo ette töötles. «Sain selle eest natuke raha, aga see ei olnud kindlasti seda kõike väärt,» kommenteeris Diamond aastaid hiljem kahetsusega. 2015. aastal sai ta baarikakluse eest karistada ja veetis kolm kuud vanglas.

Vaatamata skandaalidele on Diamond jäänud sõbraks oma «Päästja koolikell» kaasnäitleja Mario Lopezega, kes avaldas 15. jaanuaril, et ta on pärast südantlõhestavat diagnoosi mehega suhelnud. «Oleme positiivsed, et ta saab sellest üle,» kirjutas Lopez Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles