Vahistati Argentina golfistaar Angel Cabrera: pole mingi ingel, tahtis elukaaslast autoga alla ajada

Elu24
Copy
Argentina golfitäht Angel Cabrera eelmise aasta suvel Michiganis kätt proovimas
Argentina golfitäht Angel Cabrera eelmise aasta suvel Michiganis kätt proovimas Foto: Rey Del Rio/AFP/Scanpix

Brasiilia föderaalpolitsei pidas neljapäeval kinni Argentina golfitähe Angel Cabrera, et ta aastatel 2016-2020 toime pandud kuritegude eest kodumaale välja anda.

Lõuna-Ameerika tituleerituim golfar kuulus Interpoli poolt tagaotsitavate nimekirja. Politsei teatel arreteeriti Rio de Janeiro rikaste linnaosas 51-aastane argentiinlane, mehe nime välja ei toodud. Küll aga kinnitasisid kaks politseinikku AP-le, et tegemist oli tõepoolest Cabreraga.

Argentinas süüdistatakse meest vägavallatsemises, isikuvastases rünnakus, varguses, hirmutamises ning korduvas lugupidamatuse avaldamises võimude vastu.

Käesoleva aasta alguses teatas Argentina meedia, et Cabrera endine naine Silva Rivadeiro on mehe vastu esitanud kaks süüdistust. Ka golfimängija teine endine elukaaslane Cecilia Torres on esitanud ametivõimudele mehe kohta mitmeid kaebuseid. Torres tõi süüdistustes välja, et Cabrera lõi naist, ähvardas ning üritas 2016. aastal teda autoga alla ajada.

Argentiinlane võitis 2007. aastal Oakmontis US Openi, kus ta edestas ühe löögiga ameeriklasi Tiger Woodsi ja Jim Furyki. Samuti triumfeeris Cabrera 2009. aasta Mastersi play-offides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles