NFLi tähe probleemipundar: ähvardused, vägivallatsemine ning naise vanematele saadetud intiimvideo

Elu24
Copy
NFLi superstaar Earl Thomas on sattunud probleemide virrvarri.
NFLi superstaar Earl Thomas on sattunud probleemide virrvarri. Foto: OTTO GREULE JR/AFP/Scanpix

Endine ameerika jalgpalli profiliiga NFLi klubi Baltimore Ravensi kaitsemängija Earl Thomas on ennast mässinud suurtesse probleemidesse, teavitas TMZ.

31-aastast Thomast, kes on hiilanud USA spordi suursündmusel Super Bowlilgi, süüdistatakse vägivaldses käitumises.

Olukord läks käest ära eelmise aasta jõulude ajal, kui ameerika jalgpalli kaitsetäht oli aega veetmas endise naise vanemate juures. Nina Thomas olid kuu aega varem, novembris, abielu lahutamiseks avalduse teinud. Kuid naine arvas, et jõulude ajal oleks hea, kui Thomas ka oma kolme last näeks. 

TMZ kasutuses on kohtusse jõudnud süüdistusdokumendid, mille kohaselt oli sporditäht kogu jõulude aja purjus. Abikaasa sõnade kohaselt hakkas Thomas hommikul kohe jooma ja tuli majja tagasi alles õhtul. 

Asi eskaleerus 26. detsembril, kui spordimees saatis ta laste emale häiriva sisuga sõnumeid. Saabunud tagasi naise vanemate majja, hakkas ta agressiivselt käituma. Mees käskis Ninal tütre ees endale oraalseksi teha.

Thomas visati majast välja, uks pandi lukku ning teda sisse ei lastud. Ärritunud Thomas tagus rusikatega vastu ust ning lõhkus akna. Seda jäid tunnistama verejäljed akna all. Kohale kutsuti politsei.

Kuid ähvardav käitumine ei lõppenud ka siis. TMZi teatel ähvardas Thomas SMSi teel põletada kõik eksnaise asjad, kui Nina nende endisesse ühisesse koju tagasi ei koli. Nina rääkis, et Thomas on saatnud nende varem tehtud intiimse video tema vanematele, lisaks avastas naine mehe telefonist seksivideo, kus mees on hoopis teise naisega. 

Juba varem, 2020.aasta aprillis oli Nina Earli teise naisega «teolt tabanud». Kohus rahuldas esialgu Nina taotluse ning määras Earl Thomasele naisle lähenemiskeelu.

Ameerika jalgpallistaar on kõik süüdistused tagasi lükanud.

Thomas on valitud seitsmel korral NFLi tähtede mängule Pro Bowlile. Ta mängis aastatel 2010-2018 Seattle`i Seahawksis ja 2019. sõlmis uue lepingu Ravensiga. 

Augustis 2020. lõpetati Thomasega leping, sest mees lõi treeningul meeskonnakaaslast. Hetkel on ta vabaagent. Seahawksis jõudis mees kahkesa hooajaga teenida umbes 41 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles