HIRMUTAV MEENUTUS ⟩ Näitlejatar Rebel Wilson rööviti Mosabiigis relvaähvardusel

Elu24
Copy
Rebel Wilson.
Rebel Wilson. Foto: Richard Shotwell/AP/Scanpix

Austraalia näitlejatar Rebel Wilson (40) meenutab seika, mil teda ja ta reisiseltskonda ööpäev vangistuses hoiti. 

SkyNews intervjuusaates Talking Straight avalikustab Rebel Wilson hirmutava kogemuse, mil ta puutus Mosambiigis reisil olles kokku inimröövlitega. 

Veiseveokis liikudes lähenesid seltskonnale sõidukiga relvastatud mehed. Mehed jäid veoki kõrval seisma ja käskisid seltskonnal sõidukist väljuda. «Meid viidi kuskile hoonesse pärapõrgus. Ma tulin kriisisituatsioonis hästi toime, olin justkui meeskonnajuht,» kirjeldab Wilson oma kainet meelt hoolimata kriitilisest olukorrast. 

Meid pandi maha istuma ja meil polnud õrna aimugi, mis saama hakkab. Mu esimene reaktsioon oli, «Hoidke üksteisest kinni», sest ma kartsin, et ööpimeduses võidakse üks naistest kaasa võtta. 

Ant Middletonile antud intervjuus räägib naine kergendusega, et nad lasti vabadusse juba järgmine päev, küll aga kahtlusega, et öö jooksul täideti nende sõiduk keelatud ainetega, et need üle piiri jõuaksid. Kõik pääsesid verdtarretavast sündmusest siiski elu ja tervisega.

«Me ei esitanud küsimusi,» meenutab näitlejatar, soovides vaid kiiresti sealt minema pääseda. Kas autosse oli pandud ka keelatud aineid, jääb ebaselgeks, kuid juba paar tundi hiljem ületas naine suures hirmuga Lõuna-Aafrika piiri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles