VOT NII ON LOOD! «Seks ja linn» tuleb taas, aga Sarah Jessica Parker teenindab hoopis poes kliente

Elu24
Copy
Sarah Jessica Parker.
Sarah Jessica Parker. Foto: Jose Perez/INSTARimages.com/Jose Perez/InStar/Cover Images/Scanpix

Peale uudiseid «Seks ja linn» taastulekust, on Sarah Jessica Parkerit (55) märgatud oma butiigis klientide abistamas ja uue kollektsiooni plaane tegemas. 

Parker astus avalikkuse ette esmakordselt peale suurepäraseid uudiseid sarja taastulekust. Spekulatsioonide kohaselt saab näitlejatar sarja tootjalt HBO-lt lausa 10 miljonit dollarit 10 episoodi eest, räägib StyleCaster

«Seks ja linn» staaril on New Yorgis väike butiik, kust saab soetada naise SJP (Sarah Jessica Parker) kollektsiooni kauneid jalavarje. Fotodel on näha naist isiklikult kliente abistamas ja ostukotte neile ulatamas. 

Parker oli nimelt butiigis, et arutada oma tiimiga üle kavandeid ja ideid kevad-sügiseks 2021 kollektsiooniks, küsides nõuandeid ja eelistusi ka poes viibivatelt klientidelt. 

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: Jose Perez/INSTARimages.com/Jose Perez/InStar/Cover Images/Scanpix

Daily Mail andmetel kuulus Peen suurlinnabutiik varasemalt moedisainer Manolo Blahnikule, kes aastal 2019 ruumid aga üle andis. Parker on avaldanud intervjuus Oprah Winfreyga, et omab lausa üle 100 paari Blahniku kinge.

Ka «Seks ja linnas» särab Parkeri tegelaskuju Carrie Bradshaw alati oma hämmastavate moevalikutega, kandes pea iga päev uut paari kauneid kontsakingi. Paistab, et Parkerit ja ta tegelaskuju ühendab armastus disainerkingade vastu. 

Naine tundis end hoolimata fotograafide ja klientide kohaolekust, nagu kodus, kandes lohavakaid teksasid, halli sviitrit ja jalas saapaid omaenda kollektsioonist. Ehe näide, et tegu on naisega, kes näeb välja stiilne igas olukorras ja ükskõik mida kandes.  

Sarah Jessica Parker.
Sarah Jessica Parker. Foto: Jose Perez/INSTARimages.com/Jose Perez/InStar/Cover Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles