HIRNU HERNEKS ⟩ «Üksinda kodus» fännid võtsid Trumpi ette, ilkujatega liitus ka kunagine lapstäht Culkin

Elu24
Copy
Donald Trump filmis «Üksinda kodus 2» (1992)
Donald Trump filmis «Üksinda kodus 2» (1992) Foto: Filmikaader

Legendaarse komöödiafilmi «Üksinda kodus» fännid leiavad, et filmi teisest osast tuleks välja lõigata stseen, milles võib näha Donald Trumpi. Internetirahva ettepanekuga paistab nõus olevat ka Macaulay Culkin (40). 

USA presidendi Donald Trumpi Twitteri konto suleti möödunud nädalal lõplikult. Nüüdseks on Trumpi vastu käivitatud ka ametlik tagandamisprotseduur. Kõigele lisaks leiavad paljud «Üksinda kodus» fännid, et stseen, milles Trump kaasa lööb, tuleks komöödiafilmist välja lõigata.

Mõned leidlikumad on läinud suisa nii kaugele, et on asja enese kätesse võtnud ning kaadrit veidi tuuninud. Nii võibki Kevin McCallisteri tegelaskuju kõrval näha seismas hoopis Joe Bidenit, Barack Obamat, Darth Vaderit ja isegi Dolly Partonit

Üks eriti nutikas Twitteri kasutaja on läinud veelgi kaugemale: «Lisaks sellele, et me eemaldame Donald Trumpi digitaalselt «Üksinda kodus 2» filmist, peaks me ta asendama täiskasvanud Macaulay Culkiniga. Lihtsalt, et süžee täielikult rööbastelt maha jookseks.»

«Petitsioon, et Trump asendataks «Üksinda kodus 2» filmis digitaalselt  40-aastase Macaulay Culkiniga,» kirjutas veel teinegi. See säuts on jõudnud ka näitlejani, kellele samuti see plaan paistab meeldivat. «Müüdud!» kirjutas Culkin säutsu juurde.

Kusjuures, 2020. aasta oktoobris paljastas «Üksinda kodus 2» lavastaja Chris Columbus, et Donald Trumpi tuntud ülesastumine filmis oli väljapressimise tulemus.

Lavastaja rääkis toona, et tulevase vastuolulise presidendi sattumine filmi polnud sugugi planeeritud – peategelase Kevini seiklustesse New Yorgis sattus juba toona kurikuulus ärimees ainuüksi seepärast, et Trump seda vastutasuks oma hotelli kasutamisele võtteks lihtsalt nõudis.

Väljaanne TooFab vahendab, et väidetavalt olla Trump ise kommenteerinud, et kui tema filmist välja lõigatakse, pole film enam kunagi endine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles