PILDID David Hasselhoff pani oma isikliku KITTi oksjonile

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
David Hasselhoff pani oksjonile oma isikliku KITTi.
David Hasselhoff pani oksjonile oma isikliku KITTi. Foto: www.liveauctioneers.com

80ndate kultusseriaali «Knight Rider» staar David Hasselhoff pani oksjonile oma isikliku KITTi. Auto oksjonil ostnud inimesele lubab Hasselhoff isiklikult koju viia. 

Oksjonimaja LiveAuctioneers korraldab The Hoffi isiklike mälestusesemete kogu oksjonimüüki ja esemete hulgast leiab ka iga «Knight Rideri» fänni unistuste masina David Hasselhoffi isikliku KITTi ehk Pontiac Firebird Trans Ami.

Oksjoni eelpakkumine lõpeb 23. jaanuaril ja oksjonimaja kodulehe andmetel ulatub auto hind praegu juba poole miljoni dollarini. 

David Hasselhoffi isiklik KITT Pontiac Firebird Trans Am.
David Hasselhoffi isiklik KITT Pontiac Firebird Trans Am. Foto: www.liveauctioneers.com

Auto asub Ühendkuningriigis ja Hasselhoff toimetab selle isiklikult uuele omanikule, kuid kultusauto uus omanik peab vastavalt nimekirjale maksma ka kohaletoimetamiskulud.

Lisaks mainitakse veel ära, et tegemist on Hasselhoffi isikliku KITTiga, mida ei kasutatud seriaalivõtetel. Aga arvatavasti ei sega see väike detail ühte tõelist «Knight Rideri» fänni, sest auto omanik on ju staar isiklikult. 

David Hasselhoff pani oksjonile kultusauto KITT ehk Pontiac Firebird Trans Ami.
David Hasselhoff pani oksjonile kultusauto KITT ehk Pontiac Firebird Trans Ami. Foto: www.liveauctioneers.com

Kultusseriaalis sisaldas KITT mitmesuguseid lisavidinaid, sealhulgas kuulikindlat väliskesta, leegiheitjat, reaktiivmootorit ja tehisintellektiga juhtimissüsteem. «Knight Rider» jooksis aastatel 1982–1986, kestes neli hooaega ja seriaali toodeti 90 osa. 

Ühe teleseriaali jaoks oli see üsna lühike aeg, kuid sellest hoolimata tegid Hasselhoff ja KITT «Knight riderist» kultusklassika. 

David Hasselhoffile kuuluva KITTi sisemus.
David Hasselhoffile kuuluva KITTi sisemus. Foto: www.liveauctioneers.com

Rääkiv Trans Am teenis koha selliste sõidukite kõrval nagu «Tagasi tulevikku» filmist tuntud DeLorean ajamasin ja A-Team kaubik.  

Kultusseriaal oli ka piisavalt populaarne, et seda üritati korduvalt, kahjuks ebaõnnestunult, taaselustada. 

The Hoff toob suure tõenäosusega auto uuele omanikule ise kohale.
The Hoff toob suure tõenäosusega auto uuele omanikule ise kohale. Foto: www.liveautioneers.com

«Knight Rideri» uus versioon esilinastus 2008. aastal ja seal kasutati KITTina Ford Mustang Shelby GT500, kuna  Trans Ami ei toodetud enam.  

«Knight Rideri» uus versioon pidas vastu vaid ühe hooaja. 

2020. aasta augustis teatas Variety, et väidetavalt on väljatöötamisel film «Knight Rider», mille taga on filmi «Furious 7» režissöör James Wani tootmisettevõte, kuid ametlikku teadet pole selle kohta tehtud.

Kui aga KITT jääb sinu haardeulatusest välja, siiis pole hullu, Hasselhoff pani oksjonile veel hulga mälestusesemeid. Lähemalt saab teiste ojksjonile pandud esemetega tutvuda siin

Lisaks on KITTi ihalejatel, kellel sõiduki soetamiseks raha napib, võimalik soetada endale ka lastemõõtudes pedaalidega KITT. 

Kuigi pedaalidega KITTi esialgne hind arvati jäävat 400-500 dollari vahele, siis praeguseks on see eeloksjonil tõusnud juba 1300 dollarini. 

David Hasselhoffile kuuluv pedaalidega KITT on samuti oksjonil müügis.
David Hasselhoffile kuuluv pedaalidega KITT on samuti oksjonil müügis. Foto: Liveautioneers.com

Lisaks on võimalik huvilistel soetada endale paar Hasselhoffi punaseid ujukaid, millega meest võis näha nii seriaalis «Rannavalve», kui ka näiteks «Käsna-Kalle Kantpüksi» filmis. 

David Hasselhoffi punased ujukad.
David Hasselhoffi punased ujukad. Foto: www.liveauctioneers.com

Punaste autogrammiga ujukate eel-oksjoni hind on tõusnud 900 dollarini. Kelle jaoks see hind tundub liiga krõbe, siis saadaval on ka The Hoffi punased lühema lõikega ujumispüksid, mille praegune hind on 250 dollarit. 

David Hasselhoff kandis neid ujumispükse American Idoli saates.
David Hasselhoff kandis neid ujumispükse American Idoli saates. Foto: www.liveauctioneers.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles