PAPARATSO Liiga visa hing? Bruce Willis visati apteegist välja, sest ta ei kandnud maski

Spekter
Copy
Bruce Willis
Bruce Willis Foto: Will Oliver/Scanpix

Hollywoodi veteran Bruce Willis on sattunud meedia valgusvihku intsidendiga, kus tal paluti maski kandmisest keeldumise tõttu apteegist lahkuda.

65-aastast näitlejat nähti Los Angelese Rite Aid apteegis, kuhu ta sisenes ja kust väljus maski kandmata, vahendab Page Six. Seda vaatamata asjaolule, et linn on California osariigi koroonaleviku epitsenter, kus on juba kirjas üle 10 000 Covid-19 põhjustatud surma.

Väidetavalt paluti mehel apteegist maski mittekandmise pärast lahkuda, mida näitleja ka tegi, jättes ostud sooritamata. Tähelepanelikud pilgud on tuvastanud, et Willis kandis apteegis kaelarätti, mille ta oleks saanud hädapärast nina ette tõmmata, ent ei teinud seda – kas võte oleks üldse läbi läinud, pole siiski teada, aga katset ta ei teinud.

Willise esindaja pole sündmust siiani kommenteerinud, küll aga rahvas Twitteris, kes tsiteerivad uudise peale «Visa hinge»: «Jipikajee, kanna maski!»

Loodetavasti oli tegemist arusaamatusega ja näitleja jääb koroonast puutumata, sest mehel on tulekul terve hulk uusi filme ning DieHardi autoakudele tehtud reklaam näitab, et kuldsetes aastates ameeriklasel on veel võhma märuleid teha küll ja veel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles