PANEB KULMU KERGITAMA Endise lapsstaari Amanda Bynesi kihlatu levitab naisest veidraid pilte

Elu24
Copy
Amanda Bynes.
Amanda Bynes. Foto: Rights Managed/MORGAN CREEK PRODUCTIONS Copyright/Scanpix

Endise Hollywoodi näitlejatari Amanda Bynesi (34) elukaaslane postitas oma privaatsel Instagrami kontol pildi, kus naine näeb välja totaalselt teistsugune võrreldes kuulsusaegadega.  

Noortefilmides «Ta on mees» (2006) ja «Juukselakk» (2007) kaasa teinud Bynes tegi oma viimase filmirolli aastal 2010 filmis «Kerge A», peale mida sattus armastatud näitleja narkootikumide küüsi ja algas eduka karjääri allakäik. 

Tormilist elu elanud Bynesil on olnud palju probleeme politseiga ja naine on olnud aastaid kimpus ka oma vaimse tervisega, käies California psühhiaatriahaiglas sundravil. Paistab aga, et naine on leidnud armastuse ja naudib juba kolmandat aastat kooselu kihlatuga. 

Pildid postitas Instagrami 11. jaanuaril Bynesi elukaaslane Paul Michael, kes avalikustas detsembris E!Newsile, et nende suhtel läheb hästi. «Me käime jalutamas ja töötame iga päev. Meile meeldib võtta koos tass kohvi ja rääkida meie ühisest tulevikust," jutustab mees nende kooselust. 

«Meil on alati nii tore ja ma armastan igat meie koosveedetud sekundit. Ta on parim asi, mis minuga juhtunud on,» räägib Michael armunult. 

E!News andmetel ei pea aga Bynesi jurist Michaeli soove aga nii õilsaks, kui esmapilgul paistab. "Mees on küll Amandale emotsionaalseks toeks, aga mul on jäänud mulje, et ta müüb paparatsodele ligipääsu naisele," räägib jurist, justkui mees kuritarvitaks nende kooselu. 

Üllataval fotol rokib endine näitlejatar naerusuiselt pakse kulme, südame tätoveeringut ja Playboy t-särki.

Amanda Bynes.
Amanda Bynes. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles