KUULSUSE ILUD JA VALUD ⟩ Kuhu on kadunud armastatud näitleja Gwyneth Paltrow?

Elu24
Copy
Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. Foto: Isabel Infantes/PA/Scanpix

Filminäitleja ja laulja Gwyneth Paltrow (48) avab peale pikka pausi põhjuse, miks teda niivõrd kaua näha pole olnud.  

Vaid 26-aastaselt Oscariga pärjatud näitlejatar räägib, et eduga kaasa tulnud kuulsus pole talle kunagi meeldinud, räägib Paltrow Naomi Campbelliga No Filter veebisarjas. 

Kahe lapse ema selgitab, et hakkas oma karjääri ümber hindama vanemaks saades. «Suur osa muutustest tuleneb sellest, et ma sain alles hiljem aru, et ma ei ole end kunagi avalikuelu inimesena, ega kaamera ees, mugavalt tundnud," tunnistab naine hoolimata oma pikast karjäärist.

Paltrow räägib, et ta on tegelikult väga häbelik ja sugugi mitte ekstrovert. «Ma alustasin sellega nii noorelt - mul läks pikalt, enne, kui ma hakkasin endalt küsima, et kas mulle ikka meeldib see töö? Kas ma tunnen end seda tehes mugavalt? Kas ma tahan üldse olla näitleja?», kirjeldab Paltrow segadust, mis teda aastaid tagasi valdas. 

Näitlemisest otsustas naine teha aga pausi aastal 2017, mil ta keskendus suuresti oma elustiilifirmale Goop. Kinoekraanidel on naist näha olnud peale seda vaid vilksamisi. 

Paltrow on avalikuse ees olnud juba üle 20 aasta ja kaasa teinud mitmetes maailmakuulsates filmides, nagu Marveli «Iron Man» (2008) ja psühholoogiline põnevik «Seven» (1995).

Gwyneth Paltrow,
Gwyneth Paltrow, Foto: Netflix/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles