OLSENI KAKSIKUD Elizabeth Olsen avalikustab, mis oli kuulsate õdedega koos kasvamise pahupool

Elu24
Copy
Elizabeth Olsen.
Elizabeth Olsen. Foto: Matt Crossick/PA/Scanpix

Lapsepõlves Olseni kaksikute varjus elanud õde Elizabeth Olsen (31) räägib, kuis oli elu õdede rambivalguses. 

Mary-Kate Olsen ja Ashley Olsen on tuntud lapsstaarid, kelle karjäär sai alguse väga noores eas. Õed on teinud aastate jooksul kaasa kümnetes filmides, mida on alati saatnud suur edu. 

Peres kasvas aga ka kolmas näitlejatariks pürgiv tütar Elizabeth Olsen, kes tunnistab, et kuulsate õdedega ülesse kasvamine polnud sugugi kerge. 

Marveli filmides Wanda Maximoffi mängiv näitlejatar on aga hoopiski ise nüüd näitlejana suurt karjääri tegemas. Armastatud kaksikud on aga avastanud enda jaoks hoopiski moemaailma.  

The Table Manners podcastis intervjuu andnud naine räägib, et tema kõige kummalisemad mälestused seonduvad just paparatsodega. "Nad muudkui jälitavad sind ja lapsena oli see ütlemata hirmutav," tõdeb Olsen, kelle sõnul olid fotograafid lausa sõltuvuses õdedest, kui nad olid täisealiseks saamas. 

USA päritolu Olsen elab hetkel Londonis oma elukaaslase Robbie Arnettiga, kellega plaanitakse jääda Ühendkungingriikide pealinna ehk isegi püsivalt. Olseni kaksikud toimetavad aga senini USA-s disaineritena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles