ÜLEVAADE ⟩ DiCaprio-trump laual: Netflix avalikustas oma 2021. aasta suurimad staarifilmid

Spekter
Copy
Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence Adam McKay Netflixi filmis «Don't Look Up» (2021)
Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence Adam McKay Netflixi filmis «Don't Look Up» (2021) Foto: Filmikaader

Netflix avaldas ülevaatlikus videotreileris esimesed piilukaadrid oma 2021. aasta filmidest, mida on kokku 71 ning kuuldavasti on iga nädal oodata vähemalt üht uut linateost.

Filmivalikusse kuulub nii märuleid, muusikale, perefilme, komöödiaid kui ka ulmet ja põnevikke ning seda kõike suurte staaride osalusel, vahendab Variety.

Nimekate tähtede ülesrivistus tõestab selgelt, et veel paar aastat tagasi õhus olnud skepsisel Netflixi ja voogedastuse võimest Hollywoodiga konkureerida on kriips peal: filmide osades ja tegijate ridades astuvad üles Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Timothee Chalamet, Meryl Streep, Dwayne Johnson, Melissa McCarthy, Halle Berry, Jason Momoa, Amy Adams, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Regina King, Idris Elba, Zach Snyder, Lin-Manuel Miranda jt.

Platvormi aasta suurimaks filmiks on arvatavasti Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja Adam McKay («Asepresident») staaridest kubisev satiiriline ulmedraama «Don't Look Up», milles kaks astronoomi (DiCaprio ja Lawrence) suunduvad globaalsele meediatuurile, et hoiatada inimkonda läheneva komeedi eest, mis ähvardab meie planeedist kosmosetolmu teha. 

Vaata ülevaatevideot Netflixi 2021. aasta omatoodangust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles