TUNNEKSID ÄRA? Näitlejanna Priyanka Chopra jagas pilti ajast, mil ta oli vaid 17

Elu24
Copy
Priyanka Chopra Jonas.
Priyanka Chopra Jonas. Foto: Kevin Sullivan/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ameerika muusiku Nick Jonasega abielus olev India näitlejanna Priyanka Chopra jagas endast sotsiaalmeedias fotot, mis on tehtud 21 aastat tagasi. Fännid ei suuda oma silmi uskuda!

38-aastane Priyanka on India üks suurimaid staare, kuid tuntud on näitlejanna ka mujal maailmas. Meedia suure tähelepanu osaliseks on ta saanud muuhulgas seetõttu, et abiellus endast 10 aastat noorema USA laulja Nick Jonasega.  

Instagrami postitatud pildi juurde on Priyanka lisanud teemaviite Unfinished, mis eesti keelde tõlgituna tähendab lõpetamata. Kuna «Unfinished» on näitleja peagi ilmuva memuaari pealkiri, siis võib oletada, et pildi postitamisega soovis naine oma jälgijatele selle peatset tulekut meenutada.

Fännid on Priyanka noorusaja fotost vaimustuses, tehes talle komplimente ning saates hulgaliselt südameid ja muid vahvaid emotikone. «Miks mina 17-aastaselt selline välja ei näe?» kirjutas üks kommenteerija. «Sa olid noorena täpselt sama ilus kui sa oled praegu!!!» kirjutas teine. «Milline muutus!» tõdes aga kolmas. 

Kui sa ei teaks, et pildil on Chopra, kas tunneksid ta ära? Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles