KISUB TÕSISEKS! Kris Jenner ähvardab Tiktokis valejutte levitanud naist kohtuasjaga

Elu24
Copy
Kris Jenner.
Kris Jenner. Foto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA/Billy Bennight/AdMedia/SIPA/Scanpix

Kanye Westi ja Jeffree Stari armuafäärist valejutte levitanud Ava Louise on pälvinud oma meeleheitlike videotega Kris Jenneri tähelepanu. Kardashianide ja Jennerite mänedžerina toimetav tõsielustaar aga asja nii ei jäta. 

TMZ andmetel pole Kris Jenneril aimugi, kes see Ava Louise on. Küll aga tunnistab ta, et kui laimu levitamine TikTokis jätkub, siis on sel ka õiguslikud tagajärjed. 

Nimelt postitas Ava Louise eelmisel nädalal tiktoki, milles ta väidab, et Kanye West ja Kim Kardashiani lahutuse taga on maailmakuulus juutuuber Jeffree Star. Star lükkas aga alusetud väited Youtube´is ümber. 

Ava tunnistas aga hiljem, et midagi sellist tõesti ei toimunud ja see kõik oli üks suur kõlakas. Tiktokker väitis, et ta sai kirja Kris Jenneri esindajatelt, kes käskisid tal kiiremas korras sel teemal rääkimise lõpetada. Vastasel juhul lubati asi viia kohtusse. 

TMZ intervjuus lükkab aga Jenneri esindaja väited ümber, öeldes, et mingit kirja nemad talle saatnud pole. «Kuulujuttude levitamine eesmärgiga, et teenida raha ja tähelepanu, ei ole okei, sest sel on otsene mõju inimeste eludele. Ta peaks kulutama oma aega hoopis abi otsimisele,» räägib Jenneri esindaja. 

Esindaja ei eita võimalust, et jõutakse ka kohtumenetluseni. «Kui ta jätkab valede levitamisega ja räägib võltskirjast tähelepanu saamiseks, mida ta on ka varasemalt oma videotes tunnistanud, siis meil ei jää lihtsalt muud võimalust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles