USA Kapitooliumis toimunud rahutustes osales ka kahekordne olümpiavõitja

Elu24
Copy
USA endine ujumistäht Klete Keller 2006. aastal pärast 200 meetri vabaujumise võitu Pan-Pacificu mängudel.
USA endine ujumistäht Klete Keller 2006. aastal pärast 200 meetri vabaujumise võitu Pan-Pacificu mängudel. Foto: JASON REED/Reuters/Scanpix

Donald Trumpi poolehoidjad ründasid eelmisel nädalal USA Kongressi. Kapitooliumi lähistel avaldas meelt tohutu inimmass, nende seas oli ka ujumise kahekordne olümpiavõitja Klete Keller.

Veebisait Swimswam teatas, et rahutustes osales ka endine USA ujumiskuulsus Klete Keller. Mees tunti videolt kergesti ära, Keller on pikka kasvu ning tal oli seljas USA olümpiakoondise vorm.

Kongressi rünnakus said viga neli inimest, nende hulgas üks korravalvur. 

Praegu 38-aastane Keller võitis olümpiakulla nii Ateenas 2004., kui ka 2008. aastal Pekingis. Pärast uhke ujumiskarjääri lõppu veeres Kelleri elu allamäge. 2014. aastal jäi ta töötuks ning pärast abielu lahutust elas ta ligi aasta kodutuna Põhja-Carolinas. 

Olümpiavõitja ütles 2018. aastal, et ööbis kümme kuud oma autos. Mees on äärmiselt tänulik oma õele, samuti olümpiaujujale Kalyn Kellerile, kes ta ajutiselt enda juurde võttis. Praegu annab ta Colarado Springsis ujumistunde ning töötab edukalt kinnisvaramaaklerina. Mehe sotsiaalmeediakontod on pärast eelmise nädala sündmusi Washingtonis suletud, sest need sisaldasid Trumpi pooldavaid sõnavõtte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles