Inimesed nõuavad Trumpi eemaldamist «Üksinda kodus 2» koguperefilmist

Elu24
Copy
Kuvatõmmis filmist "Üksinda kodus 2".
Kuvatõmmis filmist "Üksinda kodus 2". Foto: Youtube.

Inimesed soovivad endise USA presidendi Donald Trumpi likvideerida pea kõikjalt, kus ta kunagi oma näoga ülesse on astunud. Üheks neist on armastatud jõulufilm. 

Peale Donald Trumpi Twitterist eemaldamist on hakanud inimesed nõudma endise presidendi asendamist populaarses koguperefilmis ja jõuluklassikus «Üksinda kodus 2: Eksinud New Yorgis».

Trumpil oli filmis taustanäitleja roll, kelle ülesandeks oli Kevinile hotellis suunda juhatada. Hoolimata võrdlemisi tähtsusetust rollist, peavad Twitteri kasutajad siiski oluliseks, et see klipp saaks filmist eemaldatud enne, kui film taas teleekraanidele naaseb. 

Asenduseks pakutakse Christopher Plummerit, kellega on ka varasemalt näitlejaid filmides asendatud. «Kas keegi saaks helistada Christopher Plummerile ja uurida, et kas ta saaks teda asendada?», uurib kasutaja Twitteris. 

Leidus ka neid, kes selle üle nalja viskasid. «Kas keegi teab, et kas sel näitlejal on Twitteri konto?», küsib kommentaator naljaviluks, vihjates Trumpi kustutatud kontole. «Ma ei suuda uskuda, et üks «Üksinda kodus 2» taustanäitlejatest Twitterist välja visati,» arutleb sarkastiliselt üks kasutaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles