Kanal 12 eetris on sellest nädalast igal argipäeval kell 18.45 otsesaade «Tallinna uudised», mis toob vaatajani peamised pealinna teemad ja uudised.

Tallinna linna kommunikatsiooniteenistuse linnameedia osakonna peatoimetaja Maarja-Liis Arujärve sõnul soovib «Tallinna uudised» vaatajani tuua inimeste elu enim mõjutava info: olgu selleks siis teave elanikele pakutavate toetuste kohta või linnaelu puudutavad küsimused. «Liiklusuuendused, lemmikloomade pidamise mured, kogukonnaedade rajamise võimalused, tugi ettevõtjatele – kõik vajalikud teemad leiavad kajastamist,» kinnitab Arujärv.  

Viieteistkümne minuti pikkune otsesaade toob pealinna olulisemad teemad vaatajani Kanal 12s igal argiõhtul kell 18.45, vahetult enne uudistemagasini «Reporter». 

Tegemist on veidi enam kui aasta eest tegevuse lõpetanud Tallinna TV saatega, mis alates eelmisest talvest oli eetris TV3s.

Kanal 11 pühapäevase saate «Tallinna panoraam» saatejuht on Kristiina Kröönström.
Kanal 11 pühapäevase saate «Tallinna panoraam» saatejuht on Kristiina Kröönström. Foto: Kanal 11

Kanal 11 eetris jätkab alates sellest nädalast pühapäeviti kell 17.30 taas samuti endise Tallinna TV saade «Tallinna panoraam», mis on eetris olnud juba eelmisest aastast: kirev assortii väga erinevatest teemadest, alates linnaelu põletavatest probleemidest kuni ajaloo- ja kultuurirubriigini välja. Käsitlemisele tulevad ka innovaatilised uuendused ja Tallinna tulevikuvisioonid, teatab kanal.

Kommentaarid
Copy