«100% KANNIBAL» ⟩ Internetti lekkisid kõhedusttekitavad vestlused Armie Hammeriga

Elu24
Copy
Armie Hammer.
Armie Hammer. Foto: imageSPACE/MPI/Capital Pictures/SPA/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Twitteris läksid kulutulena liikvele kuvatõmmised vestlusest, kust sai aimu, justkui näitlejal Armie Hammeril (34) oleks kalduvused seksuaalse alatooniga kannibalismile. 

Levitatud sõnumites, mis olid näiliselt tulnud Hammeri Instagrami-kontolt, räägib mees oma seksuaalsetest ihadest ja kannibalismist. «Ma olen 100% kannibal» ja «Ma sooviks su ära süüa», seisab ühes kõmulises sõnumis. 

Lekkinud kirjavahetus oli suunatud anonüümseks jääda soovinud naisterahvale, kelle nimi aga hiljem Twitteris selgeks sai. Selgus, et naisterahvas, kes sõnumid internetiavarustesse postitas, soovis teha vaid nalja ja tunnistas hiljem, et see kõik oli üks suur näitemäng. Sotsiaalmeedia sai aga see-eest korralikult üles köetud. 

Kuna «Call me by your name» näitlejal on tuhandeid fänne, siis ei taha teema sugugi vaibuda. Päevakajalisel teemal tehakse meeme jätkuvalt ka peale seda, kui selgus, et tegu on siiski ühe ebaõnnestunud naljaga. 

Staar oli meediapildis ka aastal 2017, kui ta laikis mitmeid seksuaalseid säutse sidumis- ja aheldamisteemadel. Samal aastal otsustas näitleja oma Twitteri-konto teravate artiklite pärast sulgeda, liitudes aga Twitteriga taas aastal 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles