Meeletult oma lemmikpoodi igatsev autistlik poiss sai kaupluselt erilise kingituse

Elu24
Copy

We have some News ? We have kept it quiet for the last month and it’s been hard ?. But we did indeed make it to the...

Posted by Melanie Lord on Monday, October 26, 2020

Viieaastane autistlik Briti poiss Harry armastab väga koos emaga kaupluses Poundland ostlemas käia. Nüüd peab poiss aga kurvastama, sest koroonaviiruse pandeemia tõttu pole see hetkel võimalik. Selleks, et Harry tuju tõsta, otsustas poisi lemmikkauplus talle kingituse teha.

Kuna Harry on autistlik laps, siis oli tal väga raske mõista, miks ta ühel hetkel enam oma lemmikpoodi ei pääsenud. Töötajad teadsid, et Harry on nende kaupluse suur fänn ning otsustasid aidata, tehes talle erilise kingituse.

Poiss sai endale Poundlandi töövormi, kuu töötaja rinnamärgi ning kogutava Poundlandi veoauto. Harry ema Melanie (31) ütles: «Nad saatsid kingitused, et Harry rõõmustaks ja poest nii väga puudust ei tunneks. Nad on teadlikud sellest, kuidas muutused võivad mõjutada lapsi nagu Harry ja tahtsid talle teada anda, et tema lemmikpood pole teda unustanud. 

Harry on Poundlandi nii suur fänn, et oma esimese töövormi sai poiss kaupluseketi peakontorilt kingituseks juba 3aastaselt. Pärast koroonaviiruse pandeemia lõppu kavatseb Poundland Harry endale külla kutsuda ja talle ka kõiki neid ruume näidata, kuhu tavakülastaja muidu ei pääse. 

So after a bumpy day yesterday with school closures. Harry received this today from Lowestoft Poundland north quay, an...

Posted by Melanie Lord on Tuesday, January 5, 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles