TREILER ⟩ Apple TV+ trilleris rullub lahti kahe võimuka naise kuratlik suhe

Liina Suvi Ristoja
, Kinoportaali toimetaja
Copy
«Alice'i kaotamine» (Losing Alice)
«Alice'i kaotamine» (Losing Alice) Foto: Filmikaader

Apple TV+ platvormil saab alates 22. jaanuarist striimida kurjakuulutavat Iisraeli põnevusseriaali «Alice'i kaotamine» (Losing Alice).

Ametlike kirjelduste kohaselt on tegu on ajahüpliku ning visuaalselt väljapeetud seriaaliga, mis viib vaataja üha sügavamale ja pingelisemale teekonnale peategelase häiritud hinge ja alateadvusse. Faustiliku loo keskmes on 48-aastane naisrežissöör, kes püüab pärast pereelule pühendatud aega taas filmimaailmas läbi lüüa. Ta kohtub 24-aastase stsenaristiga, kelle käsikirja ta ekraniseerima asub, sattudes samal ajal aga üha rohkem noore femme fatale'i ja edujanu kütkeisse. Järgneb allakäiguspiraal, milles ambitsioonide ja läbilöögi nimel pannakse viimnegi mängu.

Trillersarja kesksed teemad on armukadedus, süütunne, vananemine ning naiste keerulised omavahelised suhted, kuid ennekõike olevat see «armastuskiri ikka veel haruldasele inimliigile, kelleks on naisrežissöör».

Peaosas astub üles üks kuulsamaid Iisraeli näitlejaid Ayelet Zurer, kes on tuttav ka Hollywoodi filmidest («Terasmees», «Inglid ja deemonid», «München», «Ben-Hur»). Seriaali loojaks, stsenaristiks ja režissööriks on (samuti naissoost) Sigal Avin

Vaata sarja treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles