OOTAMATU TÄHELEPANU ⟩ Imepeenikese piha ja suure tagumikuga multikatibi ajas rahval juhtme kokku!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube.

Võiks arvata, et aastaid tagasi esilinastunud ja kesist tähelepanu saanud Disney multifilm «Inner Workings», vedeleb filmiajaloo prügikastis, aga võta näpust. Üks netitorge ebaloomuliku kehaga rannatibi suunas ja trall läks lahti.

2016. aastal loodud multifilmitegelane paistab lühifilmis silma eriti nääpsukese vöökoha, peenikese kaela ja suure tagumikuga. Mirrori andmetel läks video liikvele Glitchi kodeerimissaidil, kus üks kasutaja sellele tähelepanu pööras. 

Multifilm räägib Paulist, kes armub kõrvuni rannas päikeseprille müüvasse Kate. Tema ebaloomulik välimus siis ühele netikasutajale silma jäigi.

«Disneyl ei olnud ühtegi mõjuvat põhjust nii teha,» kirjutab pahane kasutaja Glitchis, kus kuvatõmmised esimesena liikvele läksid. Lühikese ajaga sai see postitus üle 180 000 laigi ehk siis rahvas nõustus kriitikaga nagu ei tohiks lastele mõeldud filmis sellist kehakuvandit promoda.

«Mis kuradi disain on neil tegelaskujudel?», küsib kuri kasutaja. «Lastel tekib arusaam, et selline peabki keha olema. Kas nad ikka teavad, et see on Disney film? Pooled tegelaskujudest on ebarealistlikud,» väljendab oma pettumust järgmine kommentaator.

Varem suurema tähelepanuta jäänud multifilm on nüüd saanud  Youtube´is meeletult palju uusi vaatamisi, kokku on see number 53 miljonit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles