Sel laupäeval, 16. jaanuaril kell 19.30 alustab Kanal 2s uus kodumaine reisiseiklus «Eestlased Euroopas koroonalõksus». Uus ja värske saatesari uurib, kuidas käib meie kaasmaalaste käsi Soomes, Ühendkuningriikides, Hollandis ja mujal Euroopa riikides. 

Saatesarjade «Eestlased Tokyos» ja «Eestlased Dubais» loojad on taaskord valmis saanud ühe põneva, hariva ja meelelahutusliku reisisaatega. Rõõmsameelne reisirüütel Leho Lehis tegi ära negatiivse koroonatesti ning lunastas üheotsapileti Euroopasse. Seda ikka selleks, et me ei kaotaks sidet laias maailmas lukus olevate eestlastega. Ees ootavad põnevad kohtumised kodumaa tolmu jalge alt pühkinud hõimuvendade ja -õdedega, kes teevad kõik selleks, et koroonaviirusest tundmatuseni muutunud maailmas hakkama saada. Kõige esimese riigina külastatakse Soomet.

«Väljaspool koduvabriiki elab ligikaudu 20% maailmas olemasolevatest eestlastest. Täpset arvu aga ei tea keegi. Fakt on see, et ainuüksi Helsingis ja selle ümbruses elab ja toimetab ligi 27 000 usinat eesti töömesilast. Ehitusmeestele me sel korral ei keskendu – on veel palju huvitavaid töid, mida meie inimesed põhjanaabrite juures teevad. Sama kehtib ka Inglismaa ja Hollandi kohta,» sõnas saate produtsent Sander Valge.

Vaata saadet järele VeebiTVs:

«Eestlased Euroopas koroonalõksus»: eestlased ja Chinatown Gate Londonis
«Eestlased Euroopas koroonalõksus»: eestlased ja Chinatown Gate Londonis Foto: GC Meedia
Kommentaarid
Copy