Pepuvahepükstes Erna Husko näitab meile, milline paradiis välja näeb

Elu24
Copy
Erna Husko
Erna Husko Foto: Instagram

Soome fitnessikaunitar ja personaaltreener Erna Husko (23) postitas Instagrami piltilusa kaadri. «Ärkasin paradiisis,» kirjutas Husko kõnealuse pildi juurde.

Elu24 kirjutas 2018. aastal esimest korda, kuidas anonüümne allikas väitis, et Erna on oma kuulsa tagumiku lasknud kirurgiliselt paigaldada. Fitnessikaunitar lükkas toona kõik säärased väited tagasi. «Kõik, mis olen teinud, on tuhanded tunnid trenne ja tervislikud eluviisid,» kinnitas ta Elu24-le toona.

Erna Husko on fitnessikaunitar ja sisulooja, kes kuni 12. eluaastani elas Soomes ning seejärel kolis Eestisse. Lapsepõlves tegeles ta iluuisutamisega, ent vahetas selle vanemaks saades hoopis fitnesstreeningute vastu.

2019. aastal pühkis noor naine Eestimaa tolmu jalge alt ning kolis tagasi Soome. Erna sõnul juhtus see kõik seetõttu, et ta soovis inimesena kasvada. Toona Youtube'i postitatud videos avaldas ta, kuidas tal on elus veel palju saavutada - küll aga tunnistas noor naine siis, et Tallinn jääb selleks puhuks tema jaoks liiga väikeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles