TREILER ⟩ «Teneti» staar jagab Netflixi armudraamas intiimseid hetki Zendayaga

Liina Suvi Ristoja
, Kinoportaali toimetaja
Copy
Zendaya ja John David Washington filmis «Malcolm ja Marie» (Malcolm & Marie)
Zendaya ja John David Washington filmis «Malcolm ja Marie» (Malcolm & Marie) Foto: Filmikaader

5. veebruaril jõuab Netflixi romantiline draama «Malcolm ja Marie» (Malcolm & Marie), mille peaosas kuumad nimed John David Washington ja Zendaya.

Christopher Nolani «Teneti» peaosaline, Denzel Washingtoni 36-aastane näitlejast poeg John David Washington tegi äsja suurel ekraanil oma läbimurderolli, kuid koroonapandeemia on ilmselt kujundanud temagi algseid plaane ümber – võib arvata, et üsk mustvalge ja kammerlik Netflixi armudraama poleks tavatingimustes olnud tema esimene valik sisuliselt maailma esimese mustanahalise Bondi rolli järele (milleks tema osatäitmist Nolani aegruumi väänavas spioonimärulis peetakse). Tegemist on siiski aga stiilse valikuga ning ka ekraanipartneriga on hästi läinud: 24-aastane Zendaya on hetkel Hollywoodis kuum nimi ning näitlejanna järgmiseks suureks etteasteks kinoekraanil saab olema Denis Villeneuve'i pikalt edasi lükatud suurejooneline ulmeseiklus «Düün». 

Mustvalge «Malcolm ja Marie» on armastajapaari ühe pingeliselt intiimse õhtu kõrgelt stiliseeritud tundeline portree: äsja filmi esilinastuselt naasnud paar ootab režissöörist mehe tööle esimesi arvustusi ning haavatav seisund annab teed sügavamatele emotsioonidele, millele tuleb koos otsa vaadata.

Selle pealtnäha poeetilise ja sensuaalse linaloo stiilivõtted on suure tõenäosusega tinginud väga proosaline olukord ehk koroonapandeemia ning tegu pole esimese hiljuti välja tulnud filmiga, mida võiks selle kokkuhoidlikus ja ängistavas kammerlikkuses vaikselt hakata ka termini coronacore alla paigutama. Filmi lavastas HBO 3 Emmyt (sh parima naispeaosa auhind Zendayale) võitnud seriaali «Euphoria» režissöör Sam Levinson («Assassination Nation»), kes on mingil põhjusel väga eemaletõukavalt edeval moel treileris «visionääriks» tituleeritud.

Washingtonilt on õige pea oodata veel üht duetti, sedapuhku ühes Alicia Vikanderiga trilleris «Sündinud, et saada mõrvatud» (Born to Be Murdered), mis jõuab samuti Netflixi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles