Kuhu on kadunud Melania Trump?

Elu24
Copy
USA president Donald Trump ja esileedi Melania Trump 31. detsembril 2020. aastal.
USA president Donald Trump ja esileedi Melania Trump 31. detsembril 2020. aastal. Foto: Scanpix/AFP

USA esileedi Melania Trump (50) on avalikkuse eest kadunud, mistõttu on internetirahval tekkinud põletav küsimus: kus on Melania? 

Briti väljaanne Daily Star kirjutab, et pärast seda, kui Washingtonis USA kongressihoonet rünnati, pole Melaniast midagi kuulda olnud. Samuti pole ta pärast 1. jaanuarit kordagi avalikkuse poole pöördunud.

Esileedi pole ka Twitterisse ega Instagrami midagi postitanud, kuigi põhjust selleks on viimastel päevadel küllaga olnud. 

Tema viimane säuts jääbki uue aasta esimesse päeva: «Soovin kõigile head uut aastat! Olgu kogu aasta 2021 täis rõõmu, head tervist ja rahu!» 

Daily Star kirjutab ka, et väidetavalt puudus Melania ka «pidustustelt», mis enne Kapitooliumi rünnakut aset leidsid. Internetti jõudnud videoklipilt võib näha, kuidas Trumpi perekonnaliikmed üheskoos juubeldavad, samal ajal kui Trumpi toetajad alles Washingtoni kogunesid.

Kõnealuse video filmis väidetavalt Donald Trump Jr., kirjutab CNBC.

USA pealinnas Washingtonis toimus 6. jaanuaril USA vabariiklasest presidenti Donald Trumpi toetav meeleavaldus, mis muutus vägivaldseks, kui sellel osalejad ründasid Kapitooliumi hoonet, kus USA kongressi mõlemad kojad olid kinnitamas demokraat Joe Bideni valmisvõitu.

Meeleavalduses hukkus neli inimest, kellest kolm kaotasid elu tervisliku seisundi halvenemise tõttu ja üks inimene lasti maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles