Aastaid USA sarjas «Kiirabihaigla» mänginud näitleja suri 55-aastaselt

Elu24
Copy

Suri USA näitleja Deezer D, kes on kõige enam tuntud ka Eesti telekanalil jooksnud telesarjast «Kiirabihaigla». Kõigil 15 hooajal kaasa teinud näitleja oli vaid 55-aastane.

Näitleja Deezer D (ülemisel pildil paremal), kelle pärisnimi oli Dearon Thompson, leiti neljapäeva hommikul oma Los Angelese kodust surnuna, vahendab TMZ. Ametlikku surma põhjust veel ei teata, kuid tema vend usub, et Deezer D-l võis olla südamerabandus.

2009. aastal oli mehel tõsisem südameoperatsioon, mis kestis kuus tundi. 

1965. aastal sündinud Deezer D (ülemisel pildil koos Kanye Westiga) tegi 1994–2009. aastal kaasa ligi 200 «Kiirabihaigla» osas mängides medõde Malik McGrathit. Nõnda jagas ta ekraani ka samast sarjast tuule tiibadesse saanud näitleja George Clooneyga.

1997. aastal oli tal väiksem roll filmis «Romi ja Michele'i klassi kokkutulek», kus üks peaosadest kuulus «Sõprade» staarile Lisa Kudrow'le.

Lisaks näitlemisele pidas Deezer D aastate jooksul motivatsioonikõnesid ja esines kristlikus hiphopigrupis, vahendab Mirror. Tema viimane album tuli välja 2008. aastal. «See tegelikult tuli minu ellu esimesena, aga mulle hakati näitlemise eest enne maksma,» rääkis Deezer D 1999. aastal oma muusikakarjäärist. 

IMDb andmebaasi põhjal oli 2004. aastal abiellunud Deezer D lahutatud ja tal on üks poeg (alumisel pildil).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles