India mootorrattur sai Dakari rallil raskeid vigastusi, Tšehhi tsiklimees pääses imekombel eluga

Elu24
Copy
Hero MotorSports tiimi tsiklimees Johnny Rodiques Dakari rallil.
Hero MotorSports tiimi tsiklimees Johnny Rodiques Dakari rallil. Foto: twitter

Käimasoleval Dakari rallil Saudi Araabias on juhtunud juba mitemid õnnetusi. Kolmapäevasel ralli neljandal etapil kihutas India mootorrattur SC Santosh suurel kiirusel teelt välja ning sai raskeid vigastusi, tšehh Martin Michek pääses napilt eluga.

Santoshi tall Hero Motorsport andis sotsiaalmeedias teada, et tsiklimees sai õnnetuses tõsiseid peavigastusi ning õlge tuli liigesest välja. Ta toimetati Rijadi haiglasse, kus ta viidi kunstlikkusse koomasse.

«Viimastel andmetel tal eluohtlikke terviseprobleeme ei ole, tõenäoliselt paraneb ta täiesti. Tema eest hoolitsetakse parimal võimalikul viisil. Järgmistel päevadel on ta pideva arstliku järelvalve all,» kirjutas Hero Motorsport. 

Tšehhi mootorrattur Martin Michek elas samujti üle eluohtliku olukorra. 

«Sõitsin 120 kilomeetrise tunnikiirusega, kui põrutasin tsikliga vastu kivi. Sellele järgnes ligi 30 meetrine õhulend. Imeläbi pääsesin vigastusteta. Vigastada sai mu mootorratas, viimased 150 kilomeetrit sõitsin ilma tagapiduriteta,» kommenteeris Michek sport.cz veergudel.

Martin Michek Dakari rallil. 
Martin Michek Dakari rallil. Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS/Scanpix

Michek lisas, et enne kokkupõrget kiviga ei andnud ta isegi gaasi. 

«Nägin kivi alles siis, kui ta oli täpselt minu ees, ei jõudnud kuidagi reageerida. Ainus mida kogesin, oli tohutu hirm. See tunne jääb elu lõpuni meelde,» rääkis tšehh.  

Michek lõpetas etapi 19. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles