Piinlik põhjus, miks Kate Winslet ei suuda enam «Titanicut» vaadata

Spekter
Copy
Kate Winslet laevahukudraamas «Titanic» (1997)
Kate Winslet laevahukudraamas «Titanic» (1997) Foto: Filmikaader

Nagu ikka uuel aastal, tõuseb taas päevakorda 1997. aasta suurfilm «Titanic». Tänavu on netis sügavast filmiajaloopõhja risust üles kerkinud põhjus, miks Kate Winslet enda sõnul filmi vaadata ei suuda. 

Põhjus, nagu selgub, peitub nn professionaalses kretinismis, mis kimbutab iga eluala inimesi. Et Winslet oli James Cameroni suurejooneliselt vesises laevahukudraamas üles astudes kõigest 20-aastane roheline filmitäht, siis pole imestada, et Winslet hiljem juba kogenud näitlejana oma etteastes vigu märkab. 

Winslet jagas mitmeid aastaid tagasi intervjuus, et teda häirib hirmsasti tema ameerika aktsent, mida ta inglise näitlejana küll kogu hingest püüdis matkida, ent ju siis mitte nii oskuslikult, et see hiljem näitleja isikliku kvaliteedikontrolli läbiks. Kui näitlejalt CNNis küsiti, mis stseeni ta uuesti filmida sooviks, vastas Winslet: «Kõik! Kui filmi vaatan, siis mõtlen, et kuidas ma küll mängisin üht või teist stseeni, nagu ma seda tegin. Ja mu ameerika aktsent...Ma ei suuda end kuulata, sest see on lihtsalt kohutav. Loodetavasti olen nüüd paremaks saanud,» ahastas Winslet. «See kõlab väga enesekeskselt, aga näitlejad kipuvad olema enesekriitilised ega taha end ekraanil vaadata. Aga «Titanicut» vaadates ma tõesti soovin pidevalt, et saaksin stseene uuesti filmida. Kas saaksime teha ühe duubli veel, palun?» lisas ta.

Vaata meeleolukat intervjuud Kate Winsletiga Stephen Colberti jutusaates, milles nad hittfilmi palju kõneainet pakkunud lõpu ära «parandavad»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles