Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Madridi Reali vutitähte süüdistatakse väljapressimises: taustal seksivideoskandaal

Copy
5.novembril 2015. peeti Madridi Reali jalgpallitäht Karim Benzema Versailles`s kinni.
5.novembril 2015. peeti Madridi Reali jalgpallitäht Karim Benzema Versailles`s kinni. Foto: MATTHIEU ALEXANDRE/AFP/Scanpix

Neljapäeval andis AP teada, et Prantsusmaa ja Madridi Reali jalgpallitäht Karim Benzema peab kohtu ette astuma. Meest süüdistatakse väljapressimises.

AP teatel sundis Benzema 2015. aastal Prantsusmaa jalgpallikoondislast Mathieu Valbuenat väljapressijatele raha maksma.

«Otsus see juhtum kohtu ette viia on täielik absurd ja ebaõiglane. Benzema pole midagi sellist teinud, mille eest teda peaks karistama,» rääkis Benzema advokaat Sylvain Cormier.

Juhtum sai alguse Valbuena seksivideoskandaalist.

Veel kõrvuti. Veel sõbrad. 30. juuni 2014. Jalgpalli MM. Mathieu Valbuena (vasakul) ja Karim Benzema enne matši Nigeeriaga.
Veel kõrvuti. Veel sõbrad. 30. juuni 2014. Jalgpalli MM. Mathieu Valbuena (vasakul) ja Karim Benzema enne matši Nigeeriaga. Foto: FRANCK FIFE/AFP/Scanpix

Kahtlustatakse, et kahe mehe valdusesse sattus seksivideo, milles lööb kaasa ka Valbuena. Video sattus meeste kätte, kui telefonid kogemata vahetusse läksid. Seejärel üritasid mehed Valbuenalt raha välja pressida. Nad võtsid ühendust Benzemaga, kes võttis Prantsusmaa vutikoondise laagris asja üles.

Valbuena sõnul üritas Benzema teda sundida väljapressijatega kohtuma.

«Benzema polnud agressiivne, ta ei väljendanud ennast selgelt ega rääkinud otseselt rahast, kuid käis peale, et ma teatud inimestega kokku saaks,» kirjeldas Valbuena Le Monde`ile aastal 2015. 

«Pärast rääkis ta mulle mitu korda, et tegemist on suurte ninadega ja ütles, et video on kuum kaup. Benzema ütles, et kui videos oleks tema, siis ta parem hoolitseks oma pere eest,» pajatas Valbuena toona.

2015. aastal pidas Versaille`politsei Benzema kinni üheks ööpäevaks. Pärast sed apääses Madridi Reali superstaar vabadusse.

33-aastane Benzema eitab valesti käitumist. Pärast juhtumi ilmsiks tulekut 2015. aastal pole Benzema enam Prantsusmaa jalgpallikoondist esindanud.

«Minu arust on tegemist arusaamatusega, üritasin Valbuenat aidata,» ütles Benzema.

Karim Benzema.
Karim Benzema. Foto: OSCAR DEL POZO/AFP/Scanpix

Prantsusmaa väljaande L`Equipe teatel süüdistakse seksivideot enda valduses hoidnud mehi väljapressimises. Kohtuistungi aega pole veel välja kulutatud.

Tagasi üles