KISUB SEGASEKS ⟩ Kas Kardashiani ja Westi abielule sai saatuslikuks Kanye afäär mehega?

Elu24
Copy
Kanye West ja Kim kardashian aastal 2018.
Kanye West ja Kim kardashian aastal 2018. Foto: Steven Bergman/AFF/PA Images/Scanpix

Vahetult peale Kim Kardashiani ja Kanye Westi lahutusjutte, on lekkinud interneti kõlakad, et Kanyel olevat armuafäär maailmakuulsa juutuberi Jeffree Stariga. 

Hoolimata puuduvatest tõenditest on jutud hakanud levima justkui kulutuli. Tiktoki ilmus video kasutajalt @realavaloiise, kodanikunimega Ava Louise, kes astus Tiktokis ülesse oma nime ja näoga, et tuua päevavalgele saladused, mida kuulsustemaailmas räägitakse.

Ava kodukohas Los Angeleses olevat jutud juba pikalt liikunud, kuid aastavahetuspidudel olevat olnud see eriti suureks jututeemaks.

Tiktokker on ennegi postitanud videoid lihtsalt eesmärgiga, et need läheks viraalseks ja pälviks suurt meediatähelepanu. Seetõttu tuleb ka ta praegustesse väidetesse suhtuda väga skeptiliselt. 

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred .... my source is legit I promiss

♬ original sound - Ava Louise

Youtube´is Drama Alert kanalit eestvedav Keemstar võttis ühendust nii kuulujutte alustanud Avaga kui ka Jeffree endaga. Vaata videot SIIT.

Ava sõnul on tal Los Angeleses ühiseid tuttavaid Kardashiani lahutusadvokaadiga. Tema allikad rääkisid, et Kim kurtis advokaadibüroos Kanye meespartnerite üle ja üks neist pidavat olema kuulus Youtube´i iluguru.

Kui Avalt küsitakse, et kas ta ei karda, et ta peab öeldu pärast hakkama kohut käima, siis reageeris ta võrdlemisi ootamatult. "Ma loodan, et Kim kaebab mind kohtusse, sest sellest Tiktoki tegemine oleks IKOONILINE!"

Internet noppis ülesse tiktokist kogutud vihjed, mispeale olid kommentaatorid kohe usinad pakkuma võimalikuks afääriosaliseks Jeffree Stari, kelle Youtube kanalil on ligi 17 miljonit jälgijat. Jeffree vastused kuulujuttudele on olnud aga väga ümmargused, jätmas kinnitamata, et kas juttudel ka tõepõhja on.

Jeffree kommenteeris Twitteris olukorda vaid napisõnalise twiidiga, "Näeme pühapäevasel jumalateenistusel". Kanye on väga usklik inimene, tehes nendel teemadel tihti postitusi ka oma sotsiaalmeedias. Jeffree jälgijad viisid aga kaks otsa kokku ja hammustasid kiirelt läbi, et tegu on otsese viitega päevakajalisele teemale.

Teravamad Twitteri kasutajad märkasid, et Jeffree kustutas ära aastal 2011. postitatud säutsu, milles ta vastas Kanyele, "Eilne õhtu oli nii lõbus! xoxo". 

Drama Alert uuris Jeffreelt, et kuis siis lood on? ”Ma veedan oma parimat aega Wyomingis, tule külla mõnikord!” Sarnaselt Jeffreele on ka Kanyel samas kandis rantšo, mis paneb interneti eriti aktiivselt kihama.

Page Six andmetel kolis Kanye rantšosse Kimi soovil, et nad saaksid elada "eraldi elusid". Kim ja Kanye pole antud teemat kommenteerida soovinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles