Karmid reeglid: tennisepaar ei tohi Australian Openi ajal kokku saada

Elu24
Copy
Elina Svitolina ja Gael Monfils 2019. aastal Dubais.
Elina Svitolina ja Gael Monfils 2019. aastal Dubais. Foto: Phil Loftus/Capital Pictures/Phil Loftus/Capital Pictures/Scanpix

Ukraina tennisetäht, naiste maailma edetabeli viies reket Elina Svitolina kurtis, et Australian Openi kummaliste karantiinireeglite tõttu ei tohi ta Melbourne’is oma prantslasest elukaaslase Gael Monfilsiga isegi kokku saada.

Praegu Abu Dhabis viibiv ning sealsel WTA-turniiril teisena asetatud Svitolina rääkis, et sai Australian Openi korraldajatelt kirja.

«Meile tuli kiri, et karantiiniperioodil ei tohi omavahel kohtuda, et ei laieneks nende inimeste ring, kellega võib suhelda,» märkis Svitolina Venemaa spordiuudiste agentuuri sports.ru vahendusel. Karantiini esimesel nädalal tohib Svitolinal olla vaid üks treeningupartner ja samuti võib ta kohtuda treeneriga, aga mitte teiste tennisistidega.

«Seega seisab ees huvitav kogemus, mis ei saa olema lihtne,» jätkas Svitolina.

«On selge, et kogu sel perioodil me ei ole teineteisest kuigi kaugel, aga kokku saada ei tohi. Mõnikord on teatud reeglid arusaamatud, aga neist peab kinni pidama. Usun, et austraallased loovad aasta esimese suure slämmi ettevalmistuseks head tingimused ja peavad turniiri õnnestunult,» vahendas Tennisnet Svitolina sõnu.

Svitolina kohtub täna Abu Dhabis ameeriklanna Jessica Pegulaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles