KUHU INGEL KADUS ⟩ Talendisaate nunnu lapsstaar on teinud mõne aastaga ehmatava stiilimuutuse (1)

Elu24
Copy
Grace Vanderwaal Ameerika talendi pressiüritusel 2016.
Grace Vanderwaal Ameerika talendi pressiüritusel 2016. Foto: Mike Windle/AFP/SCANPIX

Aastate eest Ameerika talendisaates kauni lauluhäälega meelde jäänud Grace Vanderwaal (16) on läbi teinud drastilise välimuse muutuse.

Grace on praeguseks jätnud lauljakarjääri sinnapaika, kuid postitab aktiivselt sisu nii Tiktokis kui ka Instagramis. Kui aga postituste all poleks nimesid, oleks lausa raske uskuda, et tegu on tõesti sama tüdrukuga, kes 2016. aastal ingli häälega inimeste südamed võitis.

Žüriiliikmed olid lummatu tüdruku lauluhäälest ja otsustasid vajutada kuldset nuppu, mis noore lauljatari otse finaali saatis. Video on Youtube´is kogunud üle 100 miljoni vaatamise. Vaata videot SIIT.

Neiu on ajanud maha oma kaunid heledad juuksed, ning otsustanud poisipea kasuks. Kuigi enam suurtel teleekraanidel tüdrukut näha pole ja uut muusikat väga ei ilmu, laulab ta siiski aeg-ajalt instagrami otseülekannetes ja postitab Youtube´i kavereid. 

Tiktokis sai rohkelt tähelepanu ka lühike väljavõte tema laivist, mis pandi võrdlusesse tema armsa esitusega aastat 2016. Video tekitas aga kommentaatorites vastakaid arvamusi. «Mida?! Võtke tagasi see kuldse nupu vajutus!» ja «Tal oli nii helge tulevik veel ju ees.»

Positiivsemalt meelestatud inimesed aga leiavad, et lauljatar oli kuulsaks saamise hetkel veel verinoor ja on praegu end alles avastamas. «Ta tundub palju lahedam ja õnnelikum nüüd». 

Minevik on näidanud, et noorelt kuulsaks saanutega kipub ikka nii olema, et inimesed kiinduvad ära sellesse lapselikku faasi, mis kõiki võlub. Kui välja hakkab aga kujunema laps-staaride «tõeline mina», siis ehmatatakse ära, et mis küll temaga juhtus?

Taoline olukord oli ka «Üksinda kodus» kuulsaks saanud näitleja Macaulay Culkiniga, kelle tegelaskuju Kevin kõigile südamelähedaseks sai. Inimesed jäid justkui lootma, et näitleja jääb igavesti väikseks ja armsaks poisikeseks. 

@thekingoflaughs

She is Gen-Z’s Bella Thorne, prove me wrong... #joke #funny #comedy #MyRoutine #fyp #foryou #tiktok #agt

♬ original sound - ??? ?????????

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles