PILT Skandaalne laulja lükkas kaootilise postitusega kogu oma partii letti

Elu24
Copy
Azealia Banks esinemas
Azealia Banks esinemas Foto: AP/Scanpix

USA laulja on ehk enim tuntud muusikamaailma tippstaaridega tüli norimise poolest. Nüüd üllatas ta aga Instagramis fänne tõeliselt paljastava postitusega.

Lauljanna Azealia Banks on tuntud selle poolest, et kui ta midagi mõtleb, siis ta seda ka ütleb. See on ta viinud skandaalsete tülideni tähtedega nagu Lana Del Rey, Cardi B ja mitmed teised.

Mõne päeva eest üllatas ta fänne aga üsna kaootilise postitusega story's. Põhiline asi, mis kohe silma hakkab, on muidugi sisuliselt varjamata rinnapartii. Sama metsik on aga sellega kaasas käinud avaldus.

«Põrandal magamine teeb mu rühiga imesid,» teatas 29-aastane muusik. «Pealegi teeb see head sellele pihale.» Naise sõnul ärkab ta nüüd üles meeletu energiaga. «See on justkui su liigesed ja kondid püsivad eriti ühel joonel,» teoretiseeris ta.

«Ma viskan oma voodi täna välja,» lubas Banks. «Pean tema tasemele jõudma,» õhkas üks fänn aga Twitteris, kus postitus levis kulutulena ja sai üle 100 000 meeldimise.

Kuid tegelikult pole ka tema Instagrami põhivoog tagasihoidlikum. Vaid nädala eest postitad ta pildi, kus lükkas rinnapaari otse kaamerasse. «Ma olen nii ideaalne, see on tegelikult hullumeelne,» ahhetas ta sealjuures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles