VIDEO Cardi B pidi selgitama: olen seksuaalne inimene, aga mitte lapse juuresolekul!

Elu24
Copy
Cardi B aastal 2015.
Cardi B aastal 2015. Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix

Instagramis otseülekannet teinud Cardi B (28) tegi midagi sellist, mis mõnele vaatajale sugugi meeljärgi ei olnud.

Kodanikunimega räppar Belcalis Marlenis Almánzar kuulas otseülekande ajal oma menukat hittlugu «WAP», mille sisu ei ole ehk sobilik kõige nooremale kuulajale, sisaldades ebasündsat sisu. Laulul on Youtube´is lausa 320 miljonit vaatamist ja see on purustanud mitmeid muusikaedetabeleid.

Cardi tantsib otseülekandes muusikarütmis, seni, kuni taustale ilmub lauljatari pisitütar Kulture, mis peale Cardi aga kiiremas korras laulu kinni paneb. Vaiksel toonil lausub ema tütart nähes «No, no, no, no!» ja võtab sõõmu veiniklaasist.

Viraalseks läinud videot võeti mitmeti. Leidus humoorisoonega inimesi, kes vaatasid videot koomilises võtmes, kuid ka neid, kelle jaoks oli Cardi käitumine vastuoluline. «Nii et sinu tütar ei või seda kuulata, aga kõigi teiste tütred võivad? RÕVE!», lajatab kommentaator Twitteris. Samuti heidab naine Cardile ette, et see on lihtsalt osa tema plaadifirma agendast, et teha neile reklaami. 

Küll aga ei nõustunud mitmed twitteri kaaskasutajad tema öelduga, ning võtsid kaitsva positsiooni, õigustades igati Cardi kasvatusmeetodeid. Peamine läbikõlav sõnum oli «Cardi ei pea kasvatama teie lapsi» ja «Miks peaks Cardi vastutama selle eest, mida teie lapsed kuulavad?»

Enda kaitseks astus välja ka Cardi ise. «Te peate selle lõpetama! Ma pole Jojo Siwa. Ma ei tee muusikat lastele, vaid täiskasvanutele. Vanemad on vasutavad selle eest, mida nende lapsed kuulavad või vaatavad. Olen väga seksuaalne inimene, kuid mitte oma lapse juuresolekul, nagu see peaks olema ka teiste lapsevanemate puhul.»

Jojo Siwa on noor USA artist, kes on tuntud just oma lapselikkuse poolest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles