UDUNE HOMMIK Räppar nublu esmakohtumisest Gameboy Tetrisega: ilmusin mändide vahelt tema seltskonda

Elu24
Copy
Räppar nublu.
Räppar nublu. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Nublu, kel hiljuti ilmus debüütalbum, avaldas detaile enda esmakohtumisest räppar Gameboy Tetrisega. 

Räppar nublu avaldas Raadio 2 saatejuhile Koit Raudsepale, et tegelikult tunneb ta Gameboy Tetrist, kodanikunimega Pavel Botšarovit, juba pea kolm aastat ja esmakohtumisest suurt midagi ei mäleta. 

«Für Oksana» räpparid kohtusid esimest korda Võsu mändide vahel. «See oli mingi segane hommik, kui me kohtusime. Siin kuskil mändide vahel. Ega ma väga midagi liiga palju ei mäleta», kirjeldab nublu udust esmakohtumist, mis toimus tema sõnul hiliskevadel. «Tore oli, ilus päike paistis. Seal me siis vennastusime».

Räpparite esmakohtumine toimus pärast 5Miinuse ja nublu esinemist kohalikus kõrtsis. «Ilmusin mändide vahelt tema seltskonda. Hästi mõnus hommik oli: Võsu männid, pehme sammal». 

Tänu kevasdisele vennastumisele andsid Nublu ja Gameboy Tetris 2019. aastal välja ääretult eduka loo «Für Oksana», millel on Youtube'i keskkonnas juba üle viie miljoni vaatamise ning lugu on nimetatud muuhulgas edukaimaks integratsiooniprojektiks. 

Gameboy Tetris, kes on tuntud räpipundist 5Miinust, on tavaelus hobinäitleja ja kahe lapse isa.

Eelmise aasta lõpus avaldas nublu debüütalbumi «Café Kosmos». Nii CD-plaadi kui ka vinüüli formaadis müüdavalt albumilt leiab 14 lugu. Albumil teevad külalisartistidena kaasa Gameboy Tetris, Mikael Gabriel, Raul Ojamaa ja Buck Fuddi. Räpparile omaselt on plaadile ka paar üllatust peidetud.

Kuula intervjuud, kus nublu oma debüütalbumist räägib, siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles