Harry Potteri staari äsjasündinud poeg sattus koroonaviirusega haiglasse

Elu24
Copy
Kaader filmist «Harry Potter ja segavereline prints». Jessie Cave kehastas filmis tegelaskuju Lavender Brown, tema kõrval seisab Rupert Grint, kes mängis filmides Ron Weasley tegelaskuju.
Kaader filmist «Harry Potter ja segavereline prints». Jessie Cave kehastas filmis tegelaskuju Lavender Brown, tema kõrval seisab Rupert Grint, kes mängis filmides Ron Weasley tegelaskuju. Foto: Rights Managed/WARNER BROS / Ronald Grant Archi

Briti näitleja Jessie Cave'i (33) pisipoeg on koroonaviirusega haiglas, kirjutab Daily Star.

Näitlejatar, kes sai laialdasemalt tuntuks tänu «Harry Potteri» filmidele, avaldas sotsiaalmeedia vahendusel, et tema kahekuune poeg Tenn on koroonaviirusega haiglasse viidud. 

«Ma vaatasin uudiseid karantiiniperioodi kohta ühest isoleeritud toast haiglas. Vaene laps on koroonapositiivne. Temaga on kõik hästi, kuid õnneks ollakse tema suhtes valvsad ja ettevaatlikud,» avaldas näitlejatar Instagramis.

«See tüvi on äärmiselt võimas ja nakkav, seega ma loodan, et inimesed on eelseisvatel nädalatel äärmiselt hoolsad. Ma tõesti ei tahtnud, et meie pere uus aasta niimoodi algaks. Ma tõesti ei tahtnud nii ruttu pärast traumeerivat sünnitust haiglas tagasi olla,» lisas ta.

Cave avaldas oma instapostitust tänulikkust ka kõigile haiglatöötajatele. «Palun soovige mu beebile kiiret paranemist,» lisas ta. 

Briti näitleja Jessie Cave mängis filmides «Harry Potter ja segavereline prints», «Harry Potter ja surma vägised: osa 1» ja «Harry Potter ja surma vägised: osa 2» Lavender Browni tegelaskuju.

Cave on alates 2014. aastast koos briti koomiku Alfie Browniga. Paari peres kasvab kolm last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles