Näitleja Olivia Munni puhkusepilt tõmbas fännide tähelepanu ühte kindlasse kohta

Elu24
Copy
Olivia Munn 2018. aastal.
Olivia Munn 2018. aastal. Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix

USA näitlejanna Olivia Munn (40) nautis aastavahetusel puhkust Mehhikos ja jagas sealt kõige paremaid hetki ka oma fännidega. Kolmest pildist koosnenud postituse peale hakkasid aga mitmed fännid kommenteerima Munni bikiinipiirkonda.

Telesarjast «Uudistetuba» ja filmist «X-mehed: Apokalüpsis» tuntud Olivia Munn saatis Mehhikost aastavahetuse tervitusi ja seda kolme eriti kauni pildiga. Näitlejannal oli seljas pisike valge T-särk, jalas bikiinipüksid ja taustal paradiis.

Kui paljud kiitsid Munni välimust ja mõni soovis olla see sinine betoonsein, millel näitlejanna istus, siis nii mõnigi imestas aga hoopis tema bikiinipiirkonna üle.

«Ma ei suudaks piisavalt vahatada, et sellist kaadrit saada,» kirjutas naisterahvas Munni postituse alla. 

Ka üks meesterahvas viitas sellele, kuid kiitis hoopis laserepilatsioonile: «Tervitus sellele, kes laserepilatsiooni tehnoloogia välja mõtles.»

Veidi tuli jutuks ka piltide seksikus ja üks küsis, kas näitlejanna harjutab võrgutavate kaadritega OnlyFansi konto jaoks. Teine aga viskas nalja: «Täitsa lõpp, see on päris kena näomask.»

Munni Mehhiko puhkus jõudis detsembri lõpus ka meediasse, kuna näitlejannat hakati paari panema meesterahvaga, kellega ta reisil oli, vahendab Daily Mail.  Näitlejanna hüppas aga kiirelt Instagrami-lugudesse ja kinnitas, et tema puhkusekaaslasele, kinnisvaraagendile Bryce Pennelile, meeldivad kutid.

Paar päeva tagasi kiitis Munn oma sõbra tööoskusi ja kutsus Pennelit Los Angelese parimaks kinnisvaraagendiks. Seda kõike pildiga, kus topless Munn peesitab päikese käes ja Pennel toetab oma pead näitlejanna tagumikule.

Koos sõbraga puhkusele läinud Munni on viimati mitteametlikult paari pandud ka USA kantrilaulja Ruston Samueliga, kes lahutas 2020. aasta suvel oma kaks aastat kestnud abielu. Munni viimane tõsisem suhe lõppes samuti möödunud aasta suvel.

Mõne arvates nõuab Munn puhkuse- ja bikiinipiltidega kindlat tähelepanu, mida seostatakse tihti pigem vallaliste naistega: «Mis nende janu tekitavate (inglise keeles thirst trap - toim) piltide postitamisega viimasel ajal toimub?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles