Minister Solman Normanni paroodiast: sain saatest hea idee!

Elu24
Copy
Riina Solmanid, üks kehastatud H. Normanni, teine R. Solmani poolt.
Riina Solmanid, üks kehastatud H. Normanni, teine R. Solmani poolt. Foto: Facebook/Postimees

Normann noris aastalõpu «Edekabelis» veidi rahvastikuministri intiimelu kallal. Eile sai ta ministrilt ka Facebookis humoorika vastuse.

Hiljuti oma paroodiale reageerinud Birgitte Susanne Hunt oli otse saate filmimisel platsis. Rahvastikuminister veetis aastavahetuse aga perega ja jättis «Edekabeli» vaatamine veidi hilisemaks, kuid sealt leidis ta enda jaoks mõndagi huvitavat.

«'Edekabelisse' parodeeritavate hulka sattumist võtan pigem komplimendina,» kinnitas Riina Solman. Tema sõnul on teisi küll huvitavam vaadata, sest endal on «sellise värvikuseni veel mõned sammud astuda».

Küll aga sai ta saatest hea idee! «Hommikune lipuheiskamine tuleb ära korraldada maakodus, suvilas, kuhu koroonaisolatsiooni on tulnud nii mõnigi kord pakku minna,» humooritses ta. «Pirrud kahest otsast lausa lõkendama panna... Mnjaa, abikaasa on olnud varasemas elus küll Päästeameti töötaja, siiski tulega mängimist ei soovita.»

«Niisuguseid kinky-kaelaehteid mul ka ei ole, või peaksin hankima? Nõuandeid?» päris ta aga sõpradelt. Humoorikas paroodia Kärsini ja Solmaniga algab 16:30 ajamärgil. Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles