Lauri Pedaja täitis unistuse ja kolib kihlatuga maale: uues kodus on 3500-ruudune aed ja ilus ait

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka.
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka. Foto: Erlend Štaub

Näitleja Lauri Pedaja ja tema suunamudijast kihlatu Gethel Burlaka alustavad uut aastat uues kodus. Noored said ametlikult majaomanikeks vahetult enne jõululaupäeva.

Pedaja ja Burlaka rääkisid lõppenud aastat kokkuvõtvas YouTube'i videos, et kodu soetamine oligi aasta eesmärk. «Jaanuari esimesel nädalavahetusel kolime oma üürikast välja,» sõnas Pedaja. Nüüdseks on kolimine juba täies hoos.

Burlaka kirjutas oma blogis, et uue kodu otsimist alustati kevadel. «Selleks hetkeks oli meile mõlemale kindel, et nüüd on õige aeg, oleme linnakärast väsinud ja tahame maale ära. Tahame oma kodu, kus saame kõike oma tahtmise järgi teha, kus on maad, millel juurikaid kasvatada ja Ruudi (koer – toim) ringi joosta saab, kus on ruumi, et ka pisipere luua,» kirjutas Burlaka.

«See oli neli kuud totaalset agooniat, läbirääkimisi, diplomaatiat, kokkulepete sõlmimist,» kirjeldas Pedaja keerukat ostuprotsessi.

Augustis jäi noorte koduotsijate teele kollane maja, mis lõpuks ka ära osteti. «Me käisime maja vaatamas augusti teises pooles esimest korda ja 23. detsembril kirjutasime notaris lepingule alla. See oli neli kuud totaalset agooniat, läbirääkimisi, diplomaatiat, kokkulepete sõlmimist,» kirjeldas Pedaja keerukat ostuprotsessi.

«See oli üks väga tugev manifesteerimise ja töö tegemise vaev,» ütles Burlaka videos. «Lisaks kõigele sellele, mida ma olin siiamaani elus teinud, tuli sel aastal eriti retsilt pingutada,» nõustus ka Pedaja, kelle sõnul on neil nüüd 3500 ruutmeetrit aeda ja ilus ait. «Saame seal hakata toimetama,» märkis ta.

Esimesena osteti uude koju jalamatt ja WC-paber, näitas Burlaka Instagrami-lugudes.

Pikalt koos olnud Pedaja ja Burlaka kihlusid eelmise aasta mais. «Me oleme timminud juba üle 5 aasta. Iga päevaga on meie suhe muutunud tugevamaks ja kindlamaks. 2 kuud kodus ninapidi koos istudes sain aru, et vat, tema on just see naine, kellega ma tahan lapsi saada ja pere luua,» kirjutas Pedaja toona.

Detsembri keskel tegid noored avalikuks, et ootavad last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles