Oktoobris emaks saanud räppar Nicki Minaj näitas esimest korda oma pisipoega

Elu24
Copy
Nicki Minaj ja abikaasa Kenneth Petty.
Nicki Minaj ja abikaasa Kenneth Petty. Foto: DDNY/Broadimage/Scanpix

Räppar Nicki Minaj kinnitas oktoobris, et tema ja abikaasa Kenneth Petty perre sündis poeg. Siiani oli räppar oma Instagramis näidanud vaid pisipoja jalga, kuid nüüd postitas ta fännidele lausa viis pilti ja ühe videoklipi.

Räppar Nicki Minaj avaldas esimesed beebipildid oma 3-kuusest pojast, kelle hüüdnimi on Papa Bear ehk isakaru. 

«Aitäh, et valisid mind oma emaks,» kirjutas Nicki Minaj oma postituses ja soovis kõigile õnnelikku ning edukat aastat. 

«Emaks saamine on olnud kõige rahuldavam töö, mida ma olen teinud. Saadan kõigile superkangelastest emadele armastust. Suured kallid neile naistele, kes on sellel keerulisel ajal lapseootel olnud,» lisas räppar lõpetuseks. 

Lapseootusest teatas Nicki Minaj oma fänne juulis. Räppar postitas Instagrami mitu pilti ning mõni kuu hiljem, septembris, avaldas naine, et lõpetab laulmise. 

«Olen otsustanud pensionile jääda ja pere luua. Ma tean kutid, et olete nüüd õnnelikud. Minu fännidele, jätkake minu esindamist, tehke seda kuni minu surmani.» Kirjutas Nicki Minaj septembri alguses. 

Oktoobris üllatas ta oma fänne jälle, kui teatas, et on abiellunud. Üllatuseks oli uudis paljudele seetõttu, et naise abikaasa Kenneth Petty on mõrva eest vangis istunud.

Kenneth Petty, kes mõisteti 1995. aastal süüdi vägistamiskatses. Üheksa aastat hiljem tunnistas Petty end süüdi 2002. aastal toimunud mõrvas. Petty pandi 6 aastaks vangi ning ta vabanes 2018. aasta mais.

Vaatamata kriitikale, mida Minaj mõrvarist kallima pärast on pidanud taluma, jäi räppar enda mehele truuks. Kurvikas naine avaldas isegi sensuaalse muusikavideo «Megatron», kus ta napis bikiinis ennast Petty vastu hõõrub.

Minaj lisas toona ka, et on lõpuks õnnelik ning ei kavatse oma õnnest loobuda. Tänu Petty'le tunneb ta ennast jõulisena ja ta pole ammu spirituaalselt nii heas kohas olnud.

2019. aasta juunis avaldas Nicki Minaj, et tal on pulmadeks vajalik abielulitsents olemas. Toona mainis Minaj ka, et kavatseb peagi rasedaks jääda ning oma tulevase kaasaga pere luua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles