UUS KUUM PAAR Muusik Hans Noormets on koos andeka tantsijanna Hannaga

Elu24
Copy

Muusikaprodutsent Hans Noormets, artistinimega Rozell, jagas sotsiaalmeedias kaunist pilti endast ja oma kallimast. Noormehe väljavalituks on andekas tantsijanna Hanna Pauloja, kes juba 11-aastaselt sai rahvusvahelisel tantsuvõistlusel väärika esikoha.

Muusik Hans Noormets postitas Instagrami aasta esimesel päeval kauni pildi endast ja oma kallimast, Hanna Paluojast. 

«Iga päev koos sinuga on kingitus,» kirjutas Hans ja tänas, et neiu on tema ise. «Sa teed minust parema inimese ja iga kord, kui sinu silmadesse vaatan ma unusta ausalt kõik muu.»

Hans tunnistas, et tal oleks veel palju öelda, kuid ta hoiab selle kõik oma eelseisva albumi tarbeks. Postituse lõpetuseks lisas muusik: «Sa tegid aasta 2020 nii eriliseks! Aitäh.»

Sama fotot jagas oma Instagramis ka Hanna.

Kuigi selle postituse puhul pole kahtlustki, et noored on koos, ei ole see tegelikult noorte esimene ühine pilt. 1. novembril jagas Paluoja oma Instagramis paarist fotot, mis oli suure tõenäosusega tehtud halloweeni peol. Esimest korda on Hanna muusiku Instagramis juba juulis, kui noored jäid ühisele pildile koos suurema seltskonnaga. Augustis jagas Hans enda Instagramis ka Hanna TikToki tantsupostitust, mille taustal kostus tema enda lugu.

Samal ajal, kui Hans on muusikamaailma tõusev täht (noormees jõudis möödunud aasta lõpus oma looga Briti edetabelisse) on Hanna aga andekas tantsijanna. Tartust pärit neiu alustas tantsimisega väga noorelt, umbes kolmeaastaselt. 2014. aastal osales toona 11-aastane Hanna Leedus rahvusvahelisel tantsuvõistlusel, kus oli kohal üle 1500 tantsija üheksast riigist, vahendab Reporter

Pistes rinda suurte meestega jõudis Hanna superfinaali ja võitis üldarvestuses esikoha. Lisaks oli ta ka publiku lemmik. Kuid selleks ajaks oli tantsijannal juba palju medaleid, näiteks 2014. aastal Euroopa tänavatantsu meistrivõistluste teine koht. 

2020. aasta novembris külastas Hanna ka raadio MyHitsi hommikuprogrammi ja vestles seal oma populaarsest TikToki kontost. Ainult tantsimiseks loodud kontol on Hanna endale kogunud juba ligi 30 000 fänni.

Hanna avaldas intervjuus, et varem käis ta tantsutrennis Tartus, kuid septembrist alates käib ta iga nädalavahetus Tallinnas. Kuula põgusat intervjuud täismahus SIIT.

@hannapaluoja

@rozellrozell &lt3 DC: @laneyysgrig ##foryou ##christmas ##estonia

♬ this is our dance give credit lol - kara
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles