ENNUSTUS ⟩ Maailma kõige veidram ennustaja avaldas oma nägemused 2021. aastaks...

Elu24
Copy
Inglanna Jemima Packington on maailmas ainus sparglitega ennustaja
Inglanna Jemima Packington on maailmas ainus sparglitega ennustaja Foto: SWNS/ScanPix

Briti «spargliennustaja» ütleb nii mõndagi meie tuleviku reisiharjumuste, kuulsuste kui kuningakojas toimuvate suurte muutuste kohta. Ta on varasematel aastatel pannud täppi, kuid ka eksinud.

Kes vaatab tähti, kes kaarte, et tulevikku näha. Ehk üks omapärasemaid on ennustajate ridades aga Jemima Packington. Briti naine loeb algaval aastal toimuvat maha visatud sparglikasvude asetuse pealt, vahendab Metro.

«Kuigi Covid-19 mõju võib ikka maailmas tunda, viivad vaktsiinid elu tagasi normaalsusesse maikuuks,» ennustas naine. Kindlasti ei luba ta aga pandeemiaeelset elu: reisimisest saab tema sõnul sõnul haruldane vaheldus, mitte iga-aastane norm, nagu seni paljudele.

Koduriigi kuningaperele tal aga head öelda pole. 65-aastane ennustaja näeb tuleval aastal «vähemalt kahte lahutust» ja haigestumisi mitmete tähtsate liikmete puhul. Jätame meelde ja kontrollime aasta pärast. Skandaalne prints Harry peaks aga koju tagasi tulema ja kuninganna rahvast suvel olulise pöördumisega üllatama.

Teisel pool suurt lompi saab Donald Trump aga lõplikult koduparteist kinga või kaotab oma toetuse, kuna ei juhtinud kriisiaastal riiki hästi. Paremaid ennustusi pole tal ka teistele avaliku elu tegelastele.

«Staaride suured palgad ja kuulsuste kinnisideeline fännamine jäävad minevikku,» usub Jemima. «Poolproffide sportlaste ja päris kangelaste tõus tuleb taas.» Meenutagem, et avalikkusel on kodus elu üle kurtvad kuulsused eelneval aastal mitu korda harja punaseks ajanud.

Varasematel aastatel on naine täppi pannud Brexiti, Harry ja Meghani kuningakojast lahkumise ja mõnede üldsõnalisemate tormiennustustega. Samas pole vähe ka vigu olnud: muuhulgas arvas ta, et 2020. aastal võidab USA valimised Trump, kes küll hiljem kõrvaldatakse ametist.

Jemima õppis spargliga ennustama enda sõnul juba lapsena. Selles võttis ta eeskuju oma tädilt, kel oli veidi levinum komme - ennustada järgmist aastat teelehtede pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles