Kõmutäht Kalvi-Kallel taas politseiga tegemist: kas korrakaitsjad kiusavad?

Elu24
Copy
Kalvi-Kalle Kruusamäe kohtus.
Kalvi-Kalle Kruusamäe kohtus. Foto: Madis Sinivee

Anonüümne lugeja teatas Elu24le, et endine «Prooviabielu» staar on politseile «traktoriga driftides» vahele jäänud. Selle tagant koorus aga uurima hakates hoopis omamoodi draama.

Kuna Kalvi-Kalle Kruusamäe on alles poolel teel läbi suvel määratud katseaja ja selline vahejuhtum võib talle üsna õnnetult lõppeda, seega vajas asi uurimist. Ka pilt mehe sotsiaalmeediasse - näiteks TikToki - näitab, et traktorite ümber veedab ta õige palju aega.

Politsei pärimise peale palju valgust loosse tuua ei osanud. «27. detsembril sai politsei teate, et Raplamaal /.../ sõidab musta värvi Ladaga ringi juhtimisõiguseta mees,» lisas politsei pressiesindaja Kristi Raidla aga loosse huvitava detaili. «Politseipatrull kontrollis saadud infot, kuid rikkumist ei tuvastanud.»

@kalvikalle

##fyp ##winter ##belarus ##mtz50 ##estonia ##summer ##starterenergy

♬ Симпа - Mikis Remix - Raim & Artur & AdiL

Kiusamine koduõuel?

Pöördusime toimunus selguse saamiseks aga ka peategelase poole. Kalvi-Kalle sõnul ei saa ta enam rahulikult eladagi, sest Rapla politseinikud on nii sagedased külalised, kusjuures ühe korrakaitsjal olevat ta peale suisa isiklik vimm. «Isegi vabal ajal üritab politseinik olla, olgugi, et pole tema vahetuse aeg,» väitis 24-aastane kõmutegelane.

«See tee kus mina eile hullasin veidi, on maanteest ikka üle kilomeetri kaugusel,» kirjeldas ta. Kruusamäe väitel tuli politseinik talle peaaegu koduvärava alla, kaasas vahetuses olnud patrull. «Eks eesti olegi üks suur politsei riik, hea veel, et hingamine pole keelatud,» kurtis Kruusamäe.

Tema väitel oli ta lubatud «kinni panna» kohe, kui veel nähakse TikTokis live'is sõitmist. «Oma TikTokis teen, mis tahan,» põrutas Kruusamäe ja lisas, et tema roolisolek pole seal kuidagi tõestatav. «Pole siiani kohanud seadust, mis keelaks mul TikToki live'i teha.»

@kalvikalle

##vis ##fyp ##estonia ##moscow ##vaz ##viz

♬ acting like that (feat. Machine Gun Kelly) - YUNGBLUD
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles