Jaagup Kreem: ükski kriis ei kesta igavesti!

Raadio Elmar
Copy
Jaagup Kreem.
Jaagup Kreem. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Ansambel Terminaator annab täna 30. detsembril traditsioonilise aastalõpukontsedi Tartus Eesti Rahva Muuseumis. Kontserdist ja selja taha jäävast aastast rääkis raadio Elmar päevaprogrammis Jaagup Kreem. 

Terminaator on juba neli aastat andnud aasta eelviimasel õhtul kontserdi Eesti Rahva Muuseumis ja nii ka sel korral. «Õnneks Tartus, mis ei ole lukus,» võrdleb Jaagup Kreem olukorda Põhja-Eestiga. 

Pika ajalooga rokkbänd on ju korduvalt esinenud ka vana-aastaõhtul, kuid Jaagupi sõnul ei teki siis sama tunnet kui muul ajal laval olles. «Sel ajal tahaks olla pere ja sõprade ringis,» leiab ansambli ninamees. 

Selle segase aasta lõpus usub Jaagup Kreem, et 2021 tuleb kindlasti parem. «See ei ole muidugi eriline saavutus, sest 2020 oli lihtsalt nii halb,» annab laulja lõppevale aastale hävitava hinnangu. Siiski jagus mööduvasse aastasse ka rõõmustavat: Terminaator sai üle kuue aasta valmis albumi «Maailm vs. Lilian», mis on siiani plaadimüügi edetabelite tippudes ja mille vinüülvariant on peaaegu läbi müüdud. Teiseks tähtsaks ja positiivseks sündmuseks nimetas Jaagup hea sõbra Tiit Kikase abiellumist. Hea on seegi, et kuigi viirus ei küsi, kust hammustab, siis Terminaatori-nimelist kollet ei ole olnud. 

Tänane kontsert toimub poolakustilises võtmes, traditsiooniliselt on kaasatud Tiit Kikas ja  taustalauljad. «Kuna jõulud on läbi, teeme endakirjutatud lugusid, räägin ja viskan nalja, kui välja tuleb, sest aastalõpp on rõõmus sündmus,» lubas Jaagup Kreem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles