Tampoonipildiga interneti pöördesse ajanud Norra lauljatar üllatab järgmise ülijulge kaadriga

Elu24
Copy
Norra lauljatar Sophie Elise.
Norra lauljatar Sophie Elise. Foto: Instagram

Norra suunamudija ja lauljanna Sophie Elise ehmatas novembris fänne avameelse postitusega päevade teemal. Kui juba see ajas netirahva kahte leeri, oota, kuni näed kaunitari uut pilti!

Oslos elav 26-aastane suunamudija külastas pühade aegu kodulinna Harstadi, mis asub Põhja-Norras. Kuigi võiks arvata, et kodukandi rahva sekka minekuks panevad isegi instakaunitarid rohkem riideid selga, tõestas Sophie Elise vastupidist: naine läks välja pluusiga, mis ei varjanud sisuliselt mitte midagi.

«Ma ei väsi sellest topist kunagi, nii et loomulikult pidi see ka Harstadis särama,» selgitas lauljatar paljastava instapiltide seeria juures, miks sellise riietuse valis. Loomulikult jäi läbipaistva pluusi alla rinnahoidja panemata, nii et sama hästi võinuks Sophie ka täitsa topless olla.

Noore lauljatari väljanägemine pakkus kõneainet ka kommentaatoritele. «Oleksid sa selles riietuses minu restorani tulnud, poleks sind teenindatud,» kirjutas üks naisterahvas. Teine pakkus pildiseeriale välja uue pealkirja: «Või siis ei väsi sa kunagi oma keha ja rindu näitamast!» Ühe arvates näitab Sophie riietus, et tal on kompleksid.

Õnneks jagus ka neid, kes silmailu pahaks ei pannud ning kaunitarile hoopis komplimente jagasid. «Nii neetult kuum, ma olengi selle jaoks siin,» kiitis lauljatar Tomine Harket, Norra menubändi a-ha solisti Morten Harketi tütar.

Tampoonidraama

Novembris pani Sophie Elise üles instapildi paljast pepust, kus paistis jalge vahelt rippuv tampooninöör. Kuigi naiste jaoks ei tohiks sellises vaatepildis midagi ebatavalist olla, ajas postitus mitmeid vihale.

Norralanna eesmärk oli päevade ümbert tabumüürid lammutada. «Naine võib olla seksikas ka päevade ajal ja seda tuleks omaks võtta,» julgustas Sophie ning lisas, et teda rõõmustab alati, kui ka teised tüdrukud selliseid postitusi teevad. «Näiteks teevad pilti oma käekarvadest või päevadest,» selgitas suunamudija, mida silmas peab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles