KÕIK KUULAMA ⟩ Meghan ja Harry hakkavad tegema jutusaadet

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Toby Melville / Reuters / Scanpix

Meghan Markle ja prints Harry hülgasid aasta tagasi kuninglikud kohustused ja kolisid hoopiski Ameerika Ühendriikidesse. Nüüd on paar avaldanud, et hakkavad hoopiski tegema podcaste ehk taskuhäälinguid. 

Meghani ja Harry podcast kannab nime «Archwell Audio». Nimi on selgelt inspireeritud paari pojast, kelle nimi on Archie. 

Esimene episood on juba avaldatud ning see on pühendatud 2020. aasta meenutustele. Podcast'i saab kuulata muusikaplatvormina tuntud Spotify keskkonnas. 

Paar ei hakka juttu ajama vaid omakeskis - tuleviku saadetes võib kuulda näiteks nii tennisisti Naomi Osakat, muusikut Elton Johni kui ka näitlejat Tyler Perryt. Nimekiri mõjukatest saatekülalistest on pikk ning nende hulgas leidub lisaks Hollywoodi kuulsustele ka aktiviste ja kirjanikke, vahendab Hollywood Reporter. 

Esimese, pooletunnise saate alguses ütleb Harry, et soovisid naisega oma taskuhäälingut luues näidata välja austust nende suunas, kes on näidanud välja südamlikkust ja teisi aidanud. 

Viimastel aastatel on taskuhäälingute kontseptsioon kogunud edu üle kogu maailma. Oma olemuselt on podcasti episoodid nagu raadiosaade. Iga kord, kui lisatakse uus episood, võib seda kuulata endale sobival ajal vastaval platvormil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles